luschak Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Čus! Potřebuju nějakou stránku kde můžu koupit náhradní tlačítka..už mi blbne X (a to moc nehraju) a mám PSP od Dubna 08..poraďte někdo pls:psp:
0 Pukin Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Guma ;-) http://www.playcentrum.cz/d-pad-rubber-psp-321801.htm Tlačítka ;-) http://www.playcentrum.cz/prava-ovladaci-tlacitka-black-psp-slim-545301.htm
0 sysasysa Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Zkus to reklamovat, jestli si to kupoval v dubnu. lepší než kupovat nový.
0 Nikopol Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Já s myslím, že to nebude tlačítkem, ale spíš tím placatým pod tlačítkama (soráč, nevím jak se tomu říká...jen jsem to měl rozebrané...jsem amatér)...to by možná stálo za zkontrolování víc než samotné tlačítka...
0 Pukin Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Já bych to viděl na normální opotřebení.
0 luschak Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 sysasysa napsal: Zkus to reklamovat, jestli si to kupoval v dubnu. lepší než kupovat nový. Reklamovat? Mam to flashly s tim me poslou do prdele
0 conter Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 luschak napsal: Reklamovat? Mam to flashly s tim me poslou do prdele nepošlou :D;) jinak klidne si muzes dat z5 OFW z CFW ale nemeli by byt problemy i bez toho...:D;)
0 luschak Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 conter napsal: nepošlou :D;)jinak klidne si muzes dat z5 OFW z CFW ale nemeli by byt problemy i bez toho...:D;) nejsem zas takovej machr a pak zase schanet flashera no dej pokoj :-D
0 sysasysa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 Oni to nepoznaj zomg. jenom kdyz si v tom nechas kartu tak to asi jo, ale kdyz jim to das bez karty, tak nevim jak by na to mohli prijit.
0 Pitrigo Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 Poznají to v System Information v menu :-))) Ale po tom jim nic není...nebyl by to ani v podstatě předmět reklamace... //Není důvod aby kontrolovali OF/CF :-)Pokud to nebudou nějací šťouralové....
0 sysasysa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 @Pitrigo: Ajo vono tam je napsaný x.xx M33 Sem lamka xD
Otázka
luschak
Čus! Potřebuju nějakou stránku kde můžu koupit náhradní tlačítka..už mi blbne X (a to moc nehraju) a mám PSP od Dubna 08..poraďte někdo pls:psp:
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts