piggy Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. Citovat
SEMRY Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 By ses z toho vokotil tam něco zapisovat, od toho jsou mobilní telefony. Ted mám 6680 a tam je všechno na ploše kalendáč poznámky atd. Ale dneska každej tel už má nějakej diář........... Citovat
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Citovat
WItekS Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Nechces to sem hodit?? nebo aspon jak se to jmenuje..... :wink: Citovat
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Nechces to sem hodit?? nebo aspon jak se to jmenuje..... :wink: ok upnu to !!!vydržte Citovat
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 Tak tady to je - ještě trochu info když tam chcete dát text tak musí bejt v poznámkovým bloku uloženej to znamená formát .txt jinak to bude blbnout .doc to bohužel neumí ! :) http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/41529/JPGbook_by_PeterCent.rar_354.99kB.html Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.