piggy Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 By ses z toho vokotil tam něco zapisovat, od toho jsou mobilní telefony. Ted mám 6680 a tam je všechno na ploše kalendáč poznámky atd. Ale dneska každej tel už má nějakej diář........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Já telefon nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Nechces to sem hodit?? nebo aspon jak se to jmenuje..... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdravim, nevíte někdo o diáři pro PSP? Fakt by se mi to hodilo. Dík moc. vim akorát o prográmku kterej ti převede text na obrázek...a ty si to pak hodíš zo PSP...používám to na taháky...a je to šikézní ! Nechces to sem hodit?? nebo aspon jak se to jmenuje..... :wink: ok upnu to !!!vydržte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Tak tady to je - ještě trochu info když tam chcete dát text tak musí bejt v poznámkovým bloku uloženej to znamená formát .txt jinak to bude blbnout .doc to bohužel neumí ! :) http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/41529/JPGbook_by_PeterCent.rar_354.99kB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Dik moc vyzkousim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.