eRik Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Tak jsem si řekl, že možná troška humoru nezaškodí :-D Ale je to výborná a pravdivá recenze :-) http://i.data.bg/08/10/16/1199959_orig.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Tak jsem si řekl, že možná troška humoru nezaškodí :-D Ale je to výborná a pravdivá recenze :-) http://i.data.bg/08/10/16/1199959_orig.jpg to je dobrý:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Řekl bych, že podobně se lze vyjádřit prakticky k jakémukoli výrobku;-) Těchto "legračních" srovnání koluje po netu hned několik variant a mají jen jediný účel. Ač negativně - přesto posilují brand Apple a jejich iPhone;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Řekl bych, že podobně se lze vyjádřit prakticky k jakémukoli výrobku;-) Těchto "legračních" srovnání koluje po netu hned několik variant a mají jen jediný účel. Ač negativně - přesto posilují brand Apple a jejich iPhone;-) Jistě, máš pravdu :-) Ale...čekal jsem od něj daleko víc...přijde mi, že to je iPhone Touch ve stejným kabátě za větší prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Na co mít "changleable memory cards", když iphone má pamět zabudovanou? pokud potřebuješ vetší místo, šáhni po 16gb verzi, Videocall nemá, to mi vubec nevadí, ještě sem nikoho neviděl, kdo by to použival. a Videorecording a MMS se dají používat pomocí aplikací třetí strany....takže nazdar.....:dozey: EDIT: mě to vtipný nepřijde, takže nevim proč bych se měl smát... EDIT2: Omlouvám se, nechci rozpoutat flamewar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Na co mít "changleable memory cards", když iphone má pamět zabudovanou? pokud potřebuješ vetší místo, šáhni po 16gb verzi, Videocall nemá, to mi vubec nevadí, ještě sem nikoho neviděl, kdo by to použival. a Videorecording a MMS se dají používat pomocí aplikací třetí strany....takže nazdar.....:dozey: Lol tak čekal jsem všechno, ale že mě někdo seřve za to, že se směju iPhonu to je moc :-D Njn i lidi, který neznají význam slova vtip existují... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Brzděte prosím. Žádné flame na téma "Nenávidím / Miluju iPhone", jinak to zamknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nuda. uz to tu bolo asi 10x.. verzia s tehlou, 3310 atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Už jsem to taky několikrát viděl na netu ... Osobně vlastním iPhone 3G a naprostá spokojenost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nuda. uz to tu bolo asi 10x.. verzia s tehlou, 3310 atd... jj .. presne ... prijde mi ujety jeste kvuli tomu navic zakladat Topic .. hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Prestoze iPhonu zrovna nefandim, vidim v tom jen provokaci :D Tohle tema by se melo locknout, neni tu co resit. Souhlas. LOCK metuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts