yaqwsx Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Uvažji o koupi Wii, ale několik věcí mi stále není jasných: Co vše je obshahem balení? Mám namysli hlavně kabely. Je schopno Wii číst paměťové karty a nebo je potřeba adaptér? (ptám se, jelikož jsem na aukru viděl) Jak dlouho vydrží ovladač? A nabíjí se přes stojánek a nebo kabelem? Jak průměrně dlouho trvá loading her? Popř jak dlouho s loaderem pro neorigo disky? Předem děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Penax Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Na tomto foru se toho moc nedozvis. Je to tady totalne mrtvy. Ja osobne koupil na Aukru novej očipovanej kousek. V baleni byl kompositni video kabel s redukci na scart. Ale urcite doporucuji koupit komponentni kabel. Obraz je pak mnohem ostrejsi a o barvach ani nemluvim. SD kartu jsem tam pichnul bez jakekoliv redukce. Co se nabijecky tyce koupil jsem ji taky na Aukru (na ebay.de se prodava za cvrtinu) s dvoumi akumulatorama.Ty vydrzi 5 hodin hrani a dobiji se tak 7 hodin. Ono se to bude hodne lisit podle typu hry. Nabijecka ma USB koncovku a nabiji pouze pri zapnutem Wii coz je tragedie. Jeste, ze mam nabijecku s USB konektorem na Palmika T3. Jinak to jde pichnout i do PC. No,moc toho nevim. Koupil jsem to zene k narozeninam a popravde me nikdy herni konzole moc nebrali, ale ona je z toho uplne hotova. Kdyz uz, ja osobne bych sel do PS3. To je uplne jiny kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaqwsx Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Díky. Pokud se to jde nabíjet z USB, tak je problém vyřešen - staší do toho napíchnout 5V a nabíjení si to bude řídit samo. Díky za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 asi tak ..tu nabíječku mám a je to otřes...nedoporučuju....alkalické baterky mi vydrží nějakých 30-40 hodin hraní...a vydrží dlouho....ten akumulátro je hroznej navíc mi blbne....protože je celkem neštastně vyřešený raději si kup dobíjecí baterky s nabíječkou a uděláš líp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaqwsx Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 To je pro mě novinka, že to má vestavěný akumulátor + externí baterky. Tak tím problém odpodá - doma se točí v oběhu asi 50ks AA nabíjecích baterek a 20 AAA. NAvíc mám i 2,5Ah, takže by mohl vydržet i déle než alkalická baterka. Díky za odpovědi, Wii se mi začíná líbit :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ee nevydrží, taky mám 2500 a vydrží míň cca 15-20 hodin, alkaliky ti vydrží víc....ale to je celkem jedno, protože si je dobiješ.....nějak to nemá cenu řešit ten akumulátor asi brzo vyhodím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yaqwsx
Uvažji o koupi Wii, ale několik věcí mi stále není jasných:
Předem děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts