popoprdie Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Nedavno jsem narazil na tento adapter k ps3 ¨http://www.playcentrum.cz/xfps-rate-up-adapter-ps3-493201.htm mate to nekdo a jestli ano je to opravdu jako kdyz hrajete z mysi na pc ? protoze pak bych v CoD4 ziskal nesmirnou vyhodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 kamos to ma je to v pohode, ale nejde na to laserova mys coz je naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 kamos to ma je to v pohode, ale nejde na to laserova mys coz je naprd. tak ja mam stejne optiku a rychlost mireni je teda rovna pc ? na pc jsem zvyklej ze mirne skubnu zapestim a uz mam namireno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armyk Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Myslim že citlivost si můžeš nastavit přímo v cod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 to nevim, ale pokud jde na ps3 verzi cod4 konzole tak staci napsat /sensitivity x.xx , tak je to na kompu, cod4 uz nejaky ten patek hraju ale na ps3 ho nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 to nevim, ale pokud jde na ps3 verzi cod4 konzole tak staci napsat /sensitivity x.xx , tak je to na kompu, cod4 uz nejaky ten patek hraju ale na ps3 ho nemam. konzole ne ale sensitivita od 1 do 10 myslim na joypadu mam 8 a to uz je fakt crazy no mozna to poridim ale az po nekom zvas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skurut Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Zdravicko,jen par veci k tomu XFPS.Mam ho uz par tydnu a jsem dost spokojeny,jelikoz jsem na PS3 presel z PC a sticky opravdu nejsou pro me :) Ovladani s myskou teda neni naprosto totozna s myskou u PC,ale nema to zase tak daleko. K XFPS mam pichnutou klasickou klavesnici (USB) a mysku MX 518. Jediny problem, ktery se vyskytl (malickost) pri malem pohybu mysi se mi kurzor (zamerovac) pohyboval jakoby po souradnicich,takze zamerit nekoho na velke vzdalenosti a trefit ho do hlavy bylo naprosto nemozne. RESENI: Nastaveni citlivosti- na XFPS dat na minimum, ve hre nastavit citlivost na max + akcelerace dle libosti, na mysce take max a pak teprve zvysovat citlivost na XFPS az ke spokojenosti:cheesygrin: Po napsani tohoto textu, jsem si doma vzpomnel jeste na jednu malickost.Ve hre Socom jsem musel v nastaveni zrusit funkci sixasix, jelikoz se postava vracela do vyklonu. (stale se vyklanela do leva :) ) A to je asi vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ale s joystickama se taky hraje dobře máš lepší pocit to xfps bych chtěl spíš abych mohl hrat ps2 ovladaci ktery ještě mam a kuli tomu abych na netu z klavesnici delal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.