Muthor Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 čau..Stahl sem si NFS 2 pro PSP(PSX verze) funguje pekne ale kdyz dam race tak se mi hra sekne(ale do HOMe menu jde vlizt) nevi nekdo cim yb to mohlo byt? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 stahni Popsloader je to plugin ten aktivuj a pak by ti to melo jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Stahl sem popsloader pro muj FW ,aktivoval sem ho ale stale nic.dyz dam race ozve se zvuk motoru a konec nic se pak nedeje Tak sem si nahral NFS 5 a uplne stejna chyba....pri nacitani hry se mi to sekne(ale do menu vlizt jde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja mel podobnej problem sice ne s temato hrama ale s PSxkovejma jeslti to stahujes predelane rovnou prekonvertovane na PSP verzi tak si stahni normalni verzi a sam si to predelej ja to tak delam a momentalne mi fungujou vsechny PSX hry co jsem chtel.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 No ale Diablo mi jede v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 muze to bejt treba i tim ze ten image z kteryho je to prevedeny do EBOOTu je udelanej z poskrabanyho CD...ja to tak mel s tony hawk´s pro skater 3...udelal jsem si image z myho CD na PSX a pak to preved...jenze to CD bylo dost poskrabany a tak mi to slo normal spustit ale pri najezdu do hry se mi to zvejklo....zkus jinej EBOOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack123 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 koukni sem na jakou verzi mas a podle toho pust urcenou verzi POPSu: http://ww2.cybervolution.com:443/Cybervolution/playstage/list_all.html pokud ani to nepomuze, tak si udelej ten eboot sam pres psx2psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Muthor
čau..Stahl sem si NFS 2 pro PSP(PSX verze) funguje pekne ale kdyz dam race tak se mi hra sekne(ale do HOMe menu jde vlizt) nevi nekdo cim yb to mohlo byt? dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts