Muthor Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 čau..Stahl sem si NFS 2 pro PSP(PSX verze) funguje pekne ale kdyz dam race tak se mi hra sekne(ale do HOMe menu jde vlizt) nevi nekdo cim yb to mohlo byt? dik
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 stahni Popsloader je to plugin ten aktivuj a pak by ti to melo jit
0 Muthor Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 Stahl sem popsloader pro muj FW ,aktivoval sem ho ale stale nic.dyz dam race ozve se zvuk motoru a konec nic se pak nedeje Tak sem si nahral NFS 5 a uplne stejna chyba....pri nacitani hry se mi to sekne(ale do menu vlizt jde)
0 Lamster Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 ja mel podobnej problem sice ne s temato hrama ale s PSxkovejma jeslti to stahujes predelane rovnou prekonvertovane na PSP verzi tak si stahni normalni verzi a sam si to predelej ja to tak delam a momentalne mi fungujou vsechny PSX hry co jsem chtel.. :)
0 Muthor Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 No ale Diablo mi jede v pohode
0 perrek Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 muze to bejt treba i tim ze ten image z kteryho je to prevedeny do EBOOTu je udelanej z poskrabanyho CD...ja to tak mel s tony hawk´s pro skater 3...udelal jsem si image z myho CD na PSX a pak to preved...jenze to CD bylo dost poskrabany a tak mi to slo normal spustit ale pri najezdu do hry se mi to zvejklo....zkus jinej EBOOT
0 jack123 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 koukni sem na jakou verzi mas a podle toho pust urcenou verzi POPSu: http://ww2.cybervolution.com:443/Cybervolution/playstage/list_all.html pokud ani to nepomuze, tak si udelej ten eboot sam pres psx2psp
Otázka
Muthor
čau..Stahl sem si NFS 2 pro PSP(PSX verze) funguje pekne ale kdyz dam race tak se mi hra sekne(ale do HOMe menu jde vlizt) nevi nekdo cim yb to mohlo byt? dik
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts