Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě XBOX 360


RodneY69

Otázka

Dobrý den, chci si koupit tuto konzoli k Vánocům. Nejspíše uvažuji o Arcade verzi. Zdá se mi nejlepší, hlavně kvůli ceně. Ale bojím se té poruchovosti, čím víc jsem četl o Xboxu, tím více se bojím té poruchovosti... Je to opravdu tak hrozné? četl jsem čísla i 33% ! Nebo to jsou jen plané řeči? Nějak nerozumím tomu že se začali dělat nové verze které nejsou již tak poruchové... jak je poznám? Uvažuji o koupi za bazaru, myslíte že to má cenu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

asi takle.. prvni xboxy meli poruchovost ne 33% ale 76% (xDD ano opravdu hodne) ale jednalo se o ty prvni ty novejsi (od zari 2007 uz tak poruchovy nejsou... muj uz mi diky bohu 2 mesice drzi v pohode :P tak sem zvedavej kolik da)

osobne bych ted volil novej prece jen za tu cenu to neni tak hrozny.. (pokud teda chces ject origo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Poruchovosti se neboj M$ uz to maj vychytany :) a souhlasi se suchac500 kup radsi new (cca 5000,-) jestli chces legal, ale jestli nelegal tak kup nejakou "mladsi" konzoli nejlip s HDMI nemaj skoro zadnou poruchovost (sice se nekdo najde kdo ji ma ende ale je to mensina) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu