x-t-rAy Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ahoj,teď právě hraju nfs a potřebuji nějaké tipy.Musím splnit úkoly s policajty,jako například nabourat do 21 polic. aut,honit se s nima 7min atd...Vždycky ten úkol splním,ale pak mě stejně chytnou,a zkončím v lochu,takže chcu nějaké tipy :bash: Za jakékoliv tipy a triky budu ráda :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 musis ujizdet, ujizdet a ujizdet potom se schovat do tech modrejch kruhu jak jsou na mape :) pak te prestanou pronasledovat a mela bys mit splneno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Jojo,o těch kroužcích (hiding spotech) vím,ale přesto díky :) už jsem to splnila,musela jsem s policajty jezdit 7 minut a pak jim utéct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 skuz je jakoby zmas tim ze pojedes na krizovatku nech je aby te predjeli a jak oni pojedou rovne tak zahni do leva nebo do prava.nebo taky dodne hledej ty trojuhelvicky na mape a zorbijej to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 super,díky :) Tak teď mám ještě jednu otázku...Jak získat co nejvíc bounty? btw:Já nejsem nějaké lama,co hraje nfs 2 dny,akorát jsem ho na nějakou dobu přestala hrát,takže jsem toho dost zapoměla :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Tímhle způsobem:http://cz.youtube.com/watch?v=w2Q82zL-CgE&feature=related,jde vydělat několik sta tisíců bounty,sám to tak dělám protože mě nebaví před nima ujíždět když mě stejně dostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.