x-t-rAy Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 Ahoj,teď právě hraju nfs a potřebuji nějaké tipy.Musím splnit úkoly s policajty,jako například nabourat do 21 polic. aut,honit se s nima 7min atd...Vždycky ten úkol splním,ale pak mě stejně chytnou,a zkončím v lochu,takže chcu nějaké tipy :bash: Za jakékoliv tipy a triky budu ráda :cheesygrin: Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 musis ujizdet, ujizdet a ujizdet potom se schovat do tech modrejch kruhu jak jsou na mape :) pak te prestanou pronasledovat a mela bys mit splneno :) Citovat
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Jojo,o těch kroužcích (hiding spotech) vím,ale přesto díky :) už jsem to splnila,musela jsem s policajty jezdit 7 minut a pak jim utéct :D Citovat
oboda7 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 skuz je jakoby zmas tim ze pojedes na krizovatku nech je aby te predjeli a jak oni pojedou rovne tak zahni do leva nebo do prava.nebo taky dodne hledej ty trojuhelvicky na mape a zorbijej to. Citovat
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 super,díky :) Tak teď mám ještě jednu otázku...Jak získat co nejvíc bounty? btw:Já nejsem nějaké lama,co hraje nfs 2 dny,akorát jsem ho na nějakou dobu přestala hrát,takže jsem toho dost zapoměla :cheesygrin: Citovat
Kira Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Tímhle způsobem:http://cz.youtube.com/watch?v=w2Q82zL-CgE&feature=related,jde vydělat několik sta tisíců bounty,sám to tak dělám protože mě nebaví před nima ujíždět když mě stejně dostanou. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.