Voltaren Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ahoj,mam problém s hroun Condemned:CO. Jsem ve čtvrté kapitole v metru kde vylezu z vlaku seberu od nepřítele kladivo kterým poté otevřu komové dveře(mříž) a tu nastává problém,všuje je tma jako by vypadly textury a dál se nehnu mohl by mi někdo poradit co se děje,nevím jak je tohle možné. Vím co mám udělat,nešel jsem si na webu návod ale je mi to k ničemu když nemam vůbec nic vidět. Děkuji za každou pomoc :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 a baterka v ten moment nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voltaren Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 baterka samozřejmně funguje ale prostě pořád nic nejni vidět v té místnosti prostě jako by chyběly textury. Když se poslepu dostanu dál tak je to to samé :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 podle me jestli se nepletu tak je v te misi hoodne tma a ty by si mel dostat za ukol ji po stopach krve... podle me je figl v tom ze by si mel pouzit nejakou tu vysetrovaci hracku... nejake ultrafialove svetlo... ono ti to da vedet co mas udelat... ale uz sem to asi 1/2 roku nehral tak si presne nevybavim kde si ber to je orientacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voltaren Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 No tak tím to určitě nejni,tady nejni vidět vůbec nic. Prosííííííííííííííííím pomoc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 myslím že jediná šance znovu stáhnou a vypálit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voltaren Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 myslím že jediná šance znovu stáhnou a vypálit ;) Omlouvám se ale zapoměl jsem napsat že se jedná o originál 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nemáš ho třeba někde škráblej ?? Si to můžeš nechat opravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 víš jakou máš mechaniku? a HDD máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voltaren Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 víš jakou máš mechaniku? a HDD máš? Lite-on a HDD nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=9436 kompletni navod na CONDEMNED pouze v SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voltaren Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=9436 kompletni navod na CONDEMNED pouze v SK Díky ale tohle vim taky a to mi moc nepomůže. Je tu někdo kdo tuto dru dohrál nebo se alespon dostal za ten part4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hral sem to na PC ale jak sem psal vejs, Uz je to nejakej patek co sem to dohral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ja to dohral, ale ze by tam byla nejaka tak mega tma to si nevybavuhu, to mas asi skrable nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.