DaveMax Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ale když dostaneš ban tak si nezahraješ vůbec na live ... ale když odpojíš zahraješ si na jiným profilu ;) Beru v uvahu i achievementy;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 presne tohle se mi stalo, schvalne sem vytahnul sitovej kabel abych nedostal Ban, asi mesic sem ho mel vytazenej a pak kdyz sem ho zase zapojil tak z niceho nic BAN. Tak to se mam na co tesit :D. Jeste ze nemam koupenej Gold. njn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Ten ban ti podle mě pořád musí dát někdo živý, nedává je úplný automat - máš štěstí, ti s banem měli smůlu. Tebe to může potkat při další várce, nebo taky nemusí. Nestěžuj si a doufej že ti to vydrží :) Jde to nejak napravit, treba za smazu vsechno o Mirror Edge? Jinak mirror edge vysel 11. v americe u nas 14. Mam sice PAL verzi, ale treba to nevadi a kuli tomu ban nedaj. Edit: Jete bych se zeptal, jake je omezeni banu ? Jenom to ze si nezahraju multi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ne nejde... jedině smazat celý profil... když dostaneš ban tak se nebudeš moct připojit na Live tj. nebudeš moct stahovat obsah z Live ani hrát online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ne nejde... jedině smazat celý profil...když dostaneš ban tak se nebudeš moct připojit na Live tj. nebudeš moct stahovat obsah z Live ani hrát online A t ochces rict, že když smažu profil a vytvořím si jiny tak BAN nemam? To je to tak jednoduchy? Ja myslel ze BAN dostane cela konzole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 A t ochces rict, že když smažu profil a vytvořím si jiny tak BAN nemam? To je to tak jednoduchy? Ja myslel ze BAN dostane cela konzole. ne pokud dostaneš ban potřebuješ unban přes chip ... ale když mu chceš předejít tak hrát na jiném profilu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ne pokud dostaneš ban potřebuješ unban přes chip ... ale když mu chceš předejít tak hrát na jiném profilu ;) Vytvorim si teda jinej herni profil, ale nevim jeslti to bude k necemu platne, kdyz uz jsem hral mirrors a mam tam nejake achieve. ulozene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ne pokud dostaneš ban potřebuješ unban přes chip ... ale když mu chceš předejít tak hrát na jiném profilu ;) a jak je to složitý popřípadě kolik taková sranda stojí, žil jsem v domnění, že pokud dostaneš ban tak jediná možnost je výměna mechaniky, jak to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 a jak je to složitý popřípadě kolik taková sranda stojí, žil jsem v domnění, že pokud dostaneš ban tak jediná možnost je výměna mechaniky, jak to tedy je? Mechanika s tim moc docineni nema. BAN je ulozen v EEPROMCE xboxu. Mam dve otazky, 1)pokud jeste ban nemam, ale cekam ho, tak by stacilo si vytvorit jiny ON line xbox live profil a tady ten starej uz nepouzivat. Tim bych mel banu predejit. Protoze to chapu tak, na na microsoftu udelej profilu BAN a ten po prihlaseni rekne konzoli ze je zabanovana a ta si to zapise do eepromky. Mam pravdu? 2) kdyz vysel mirrors edge v americe 11. ale u nas az 14 a ja ho hral, tak byme zabanovat nemuseli ne? Sice mam IP z evropy, ale prece podle ACHIEv. nepoznaji jestli mam PAL nebo NTSC verzi, takze jsem si ji mohl klidne dovest z ameriky, nebo proste nejak sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jenom pro INFO nebanuje se profil ale ID konzole muzete mit treba 20 profilu:-) a Ban platit pro vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jenom pro INFO nebanuje se profil ale ID konzole muzete mit treba 20 profilu:-) a Ban platit pro vsechny To ano, ale babuje se tak, ze se prihlasis a do EEPROM se zapise ze mas ban, a jde o to jestli se to zapise jen pri prihlaseni k uctu kde zjistily zes mas neco jinak, nebo na kazdem. Protoze pokud je to podle achievements, tak mi to prijde trosku divny. Protoze spousta lidi hraje u kamosu a prenasi profili na pametovce a tak ruzne. A kdy si vemem priklad ze doma hraju nelegalni hry a dostanu BAN zrovna kdyz budu hrat u kamosa, tak to zabanujou konzoli jemu? to je prece blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jenom pro INFO nebanuje se profil ale ID konzole muzete mit treba 20 profilu:-) a Ban platit pro vsechnya zkousels to tedka? protoze to vyslovne psalo ze i acc je zabanovany ,ze by novinka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 a zkousels to tedka? protoze to vyslovne psalo ze i acc je zabanovany ,ze by novinka? podle me to funguje tak, ze accout dostane BAN a pak kdyz se na nejaky konzoli prihlasis na ten account, tak si to konzole zapise do EEPROky a ma BAN i konzole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Take jsem dostal ban za GOW ale prej to jde nějak očipovat co je na tom pravdy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Take jsem dostal ban za GOW ale prej to jde nějak očipovat co je na tom pravdy?? To jsou porad same otazky dokola, kdyz mas chip, nemas ban, ale ani zaruku. Je to v zakladnich informacich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 já počkám až to utichne a až pak se připojím... těžko za to budou třeba za 2 měsíce ještě banovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 já počkám až to utichne a až pak se připojím... těžko za to budou třeba za 2 měsíce ještě banovat... no zalezi na tom jak bude nastaveny novy dshboard jestli ho nastavi s nejakou ochranou ktera si bude automativky overovat achivmenty online tak si myslim ze nepomuze pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 když hraju s opojeným kabelem, tak se u achievmentu neukláda datum. tak doufám nezjistí že jsem hrál hru před ofi. vydáním, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jenom prispevek pro danteho nekteri tu pred pul rokem ani pred rokem nebyli myslim ze to nebylo spatne info na to aby jsi ho zamknul je jich tady o dost vic. -------------------------------------------------------------------------------------- no to enmuzu slouzit to jsem nezjistoval jestli se nejak uklada datum u achivmentu ja mam treba na konzoli nastaven datum 20.11.2005 nejak jsem si ho jeste nepredelal takze me by museli bannou hned :) podle me to je nejak vnitrne u tech achivmentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š@fry Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 taková otázečka,,můžu si zahrát mirrors edge,když si vytvořim novej profil a až to dohraju tak smažu,a až se příště připojim na live tak by tam nemělo nic bejt ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ne mělo by to být v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 taková otázečka,,můžu si zahrát mirrors edge,když si vytvořim novej profil a až to dohraju tak smažu,a až se příště připojim na live tak by tam nemělo nic bejt ne? Staci kdyz ho budes hrat jako v offline profilu. Jinak jsem ho hral v online a zatim ban nemam.Kazdopadne zitra vychazi, tak pro jistotu ten den pockej a nemas pak co resit, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š@fry Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 já už to nemůžu vydržet :-D ,a koukám že v novym dashboardu nemůžu najít kde se vytváří novej profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ne mělo by to být v pohodě... Z ceho tak soudis? Myslis ze EA po tom nepujdou ? :), ja take doufam ze ne, pac jsou uz hral online :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 kdo vi ze jo, ale kdyz uz EA nebanovala za dead space...to si myslim ze byla ocekavanejsi hra a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts