Izmail360 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 o stránku zpátky jsem napsal jak se dá obnovit profil ... z live ... JJ to vim, ale nejak jsem to nepochopil, co to ma s BANEM sposecneho. Mozna si sedim na vedeni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 má to společný to , že pokud jsi hrál třeba GoW 2 a nepřipojil ses ještě na live tak ban nemáš , pokud by ses ale připojil tak ho pravděpodobně dostaneš a tímhle by se tomu dalo předejít a nedostat ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 hele a vy co ste dostali BAN mate NXE ? ja sem od ty doby co mam NXE nepripojoval na live ale hral sem uz vsechny novy hry predtim nez vysli az se 19. zkusim pripojit tak dostanu BAN ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 hele a vy co ste dostali BAN mate NXE ? ja sem od ty doby co mam NXE nepripojoval na live ale hral sem uz vsechny novy hry predtim nez vysli az se 19. zkusim pripojit tak dostanu BAN ? To asi tezko maji, protoze do 19. xbox live nejde. EDIT: resp. muzou mit, ale ban by museli dostat uz predtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 pokud nemáš nový dashboard tak jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 no dobre a musim neco smazat treba savy nebo dokonce sformatovat HDD ? abych nedostal ban a nebylo pak videt ze sem neco hral pred relase date ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 no dobre a musim neco smazat treba savy nebo dokonce sformatovat HDD ? abych nedostal ban a nebylo pak videt ze sem neco hral pred relase date ? Staci kdyz se na Live budes pripojovat s jinym profilem, nez s tim cos hral. Vytvor si 2, jeden na live a jeden na hrani. Jinak jak presne BAN funguje ti asi nikdo nerekne, vsechno jsou spekulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak jsem taky dostal ban, a to jsem hrál až dnes GOW 2 a Far cry . Tak nevím za co jsem to dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak jsem taky dostal ban, a to jsem hrál až dnes GOW 2 a Far cry . Tak nevím za co jsem to dostal. a jak si to hrál? hral si to dřív(před vydáním) off-line a až dneska on-line? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 a jak si to hrál? hral si to dřív(před vydáním) off-line a až dneska on-line? jen dnes off-line, nebude to jen nějaký humbuk před novým dashboardem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 kdo vi taky si myslim ze to bude s duvodu dashboardu tezko rict ale mozna to procistuji nez daji do obehu novy dashboard tak jsem ted vycetl ze Ms vypostil novou vlnu banu ktere se tykaj upravneych konzoli a hrani her pred vydanim neco podobneho jako v listopadu 2006 http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkkyFlFyuuKtQfJodj.php http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=695232&pid=590128442&st=195entry590128442 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak musím taky oznámit, že se nemohu připojit, opravdu asi hodně kvalitní vlna banů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiQidEk Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak musím taky oznámit, že se nemohu připojit, opravdu asi hodně kvalitní vlna banů to nejsou bany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 to nejsou bany a co to teda je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 lol už bylo i xkrát řečeno, jak vypadá ban, navíc amper založil topic ohledně jeho banu, a nějak se to tu přesunulo jiným směrem, takže LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts