Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Best Poznámky(ze školy)

gig56

Recommended Posts

Zákládám tenhle topic,protože jsem včera dostal pěknou poznámku..a chci se s o ní s vámi podělit

kdyžtak sem pište..kdo máte taky kuriózní Poznámky:cheesygrin:

1)Do jaký třídy chodíte/Já 9.A

2)Poznámka-Používá sexuální narážky!!;)(nekecam můžu poslat fotku)

3)zdůvodnění (Proč)-Prostě máme na matiku zástupkyni no my měli mít Dějepis a Matikářka přišla na hodinu o 10-15 minut pozdějš..ale ta poznámka je skoro za nic

Ona vejde (měli jsme zatažený žaluzie) eeeee coooo jeee(to je její je i docela sprostá(,,Nech si kozyy''(že jsme Dřevácí-neni to sprostý ale řikat to řiká prostě má fest hlášky už si nevzpomenu) ...jak kdy:):wohow::cheesygrin:)a já řek Nohy

někdy nás i kope:cheesygrin::wohow::wohow::wohow::wohow:když něco někdo pojebe u tabule(já při těch hodinach chcípam to se nedá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cca 4 roky zpátky, když jsem měl takový období že jsem se 3 týdny v kuse hlásil na začátku hodin dějepisu že jsem si zapomněl sešit, tak učitelovi došly nervy a dal mi poslední varování. Další hodinu jsem už sešit měl, jen jsem se na začátku hodiny přihlásil kvůli tomu že jsem se chtěl učitele na něco zeptat. Ten však místo toho, aby mě vyslechl, požádal ať mu dám ŽK (nechápal jsem proč), přitom tam napsal následující:

"Soustavně zapomíná pracovní pomůcky na hodiny dějěpisu."

Po vrácení ŽK jsem mu vysvětlil, že sešit tentokrát mám a hlásil se kvůli něčemu jinému. Následně si učitel vzal ŽK zpátky a napsal dodatek:

"Omylem zapsáno po předchozí mylné informaci Vašeho syna."

Odkaz ke komentáři

mame nejsilenejsiho ucitele, kterej pise nejvetsi blbosti :

vsechno od spoluzaku :

Bučí jako kráva.

Žere a nenabídne.

Říka spolužacce, že je kočka.

Nedává pozor a bavi se jak babky na smetišti.

Vyhrožuje učiteli.

Žere, až se mu dělají za ušima boule.

atd. atd.... nemuzu si ne vsechny vzpomenout, normalni poznamky nedava.

Odkaz ke komentáři

my je teda máme chodim do prváku na mechanika-elektronika

Aha, no my je nemame.. Ja uz od 5 tridy nemam ZS (protoze vzdy na skole, kde jsem proste neni).

vytřel lavici sám sebou .... kámoši dostali vytřel lavici spolužákem

sme měli mokrou lavici tak mě hodili na alvici a začali se mnou utírat

Nerika se tomu sikana? :D

Odkaz ke komentáři

Ještě když jsem byl na základce tak jedna spolužačka dostala "zajímavou" poznámku že si ji pamatuju až dodnes (asi 2 roky :-D ) A znění : Vysvětlete prosím Vaší dceři že oslovovat žáky "Píčo" je nevhodné. Děkuji Karasek

PS: Tak nevím, ale jak teď na to tak koukám tak mi už to nepřijde tak srandovní jak tenkrát :) .

Odkaz ke komentáři

Zazitky z 5. tridy:

-Hraje fotbal při hodině.

-Váš syn mi nechce vydat míč.

-Při hodině hraje hry, při vyzvání aby hru odložil, mi odpověděl: "Počkej dodělám level"

-

8. Trida:

Matematika:

-Nemá domácí ukol

-Opětovně nemá domácí ukol

-Stále nemá ten samý domací úkol

-DOmácí úkol [5]

Dál uz si nevzpomenu

Odkaz ke komentáři

Při hodině hraje hry, při vyzvání aby hru odložil, mi odpověděl: "Počkej dodělám level"

:lol::lol::lol:

---------------------------

já jsem jenom dostal třídní důtku "za podvody se žákovskou knížkou"

neustále jsem zapíral ŽK tože mi tam učitelka měla dopsat špatný známky a když jsem ji jedný učitelce vytáhnul a v ten samej den jiný učitelce zatajil tak jsem tohle dostal :D

Odkaz ke komentáři

Uz si na presnou definici poznamky nepamatuju ale dostal jsem ji za tohle, mala historka :P

Chtel jsem aby mi matka koupila jednu malou motorku na zip (mozna nekteri jeste vi :)) Rekla mi ze kdyz dostanu 5 jednicek tak ze mi to koupi, tak jsem si psal znamky perem, ucitelka prosla, podepsala a ja si to pak vyzmizikoval a dal jsem si tam jednicku :)

------ 3. trida :D

Odkaz ke komentáři

:lol::lol::lol:

---------------------------

já jsem jenom dostal třídní důtku "za podvody se žákovskou knížkou"

neustále jsem zapíral ŽK tože mi tam učitelka měla dopsat špatný známky a když jsem ji jedný učitelce vytáhnul a v ten samej den jiný učitelce zatajil tak jsem tohle dostal :D

to dělal mýho kámoše brácha že udělal že ztratil ŽK a do tý nový si nechal psát jenom dobrý známky a do tý starý ty špatný + poznámky:cheesygrin:stejně se na to přišlo a dostal už nevim 2 z chování nebo ředitelskou důtku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu