gig56 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Zákládám tenhle topic,protože jsem včera dostal pěknou poznámku..a chci se s o ní s vámi podělit kdyžtak sem pište..kdo máte taky kuriózní Poznámky:cheesygrin: 1)Do jaký třídy chodíte/Já 9.A 2)Poznámka-Používá sexuální narážky!!;)(nekecam můžu poslat fotku) 3)zdůvodnění (Proč)-Prostě máme na matiku zástupkyni no my měli mít Dějepis a Matikářka přišla na hodinu o 10-15 minut pozdějš..ale ta poznámka je skoro za nic Ona vejde (měli jsme zatažený žaluzie) eeeee coooo jeee(to je její je i docela sprostá(,,Nech si kozyy''(že jsme Dřevácí-neni to sprostý ale řikat to řiká prostě má fest hlášky už si nevzpomenu) ...jak kdy:):wohow::cheesygrin:)a já řek Nohy někdy nás i kope:cheesygrin::wohow::wohow::wohow::wohow:když něco někdo pojebe u tabule(já při těch hodinach chcípam to se nedá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 No já jsem hodnej žak ale můj kámoš dostal poznámku o přestávce prodává drogy spolužákům a dostal za to jen podmínečný vyloučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 HÁŽE PRAVÍTKEM PO TŘÍDĚ,ROZBIL TELEVIZOR,PROSÍME O URCHLENÉ NAHAZENÍ ŠKODY při hodině váš syn háže gumou po spolužácích uděluji napomenutí třídního učitele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Strká ptáka do topení x'D (není moje :dozey:)) EDIT: a jedna reálná.. kámoš dostal poznámku - Trpí samomluvou :D a jedna moje z minulýho roku - leze do třídy oknem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 já : Požádala jsem Davida o ŽK, a on jí po mně hodil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Navléká kondomy na učební pomůcky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 POZNAMKA : na zhoršenou znamku z hudební výchovi odvětil : je mi to u prdele. DUVOD - nechtel jsem zpivat pred celou tridou solo tak jsem rekl ze ne a ona na to ze budu mit 5 a ze me bude vychazet trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 jednou jsme měli skoro celá třída napsaný : " Mlatí spolužáky učebnicí hudební výchovy" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Teď sem si vzpomněl na další :D kámoš v osmičce dostal poznámku "Hraje ping pong s třídní knihou" xD a jeden dostal poznámku na papírku "Odmítá vydat žákovskou knížku." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 kamos mel taky peknou "PLIVE NA UMĚLECKÉ DÍLO" mely jsme na zakladce vedle vytvarky obrazy a jeden se mu prej nelibil tak na nej plivl a vydela ho ucitelka z vytvarky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nekteri tady.. to je teda uroven.. k tematu - chybi tam moznost "0".. Poznamky na SS nejsou a na ZS jsem nemel ZK - tam se vedly jen dutky.. Par jsem jich taky dostal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nekteri tady.. to je teda uroven..k tematu - chybi tam moznost "0".. Poznamky na SS nejsou a na ZS jsem nemel ZK - tam se vedly jen dutky.. Par jsem jich taky dostal.. my je teda máme chodim do prváku na mechanika-elektronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Cca 4 roky zpátky, když jsem měl takový období že jsem se 3 týdny v kuse hlásil na začátku hodin dějepisu že jsem si zapomněl sešit, tak učitelovi došly nervy a dal mi poslední varování. Další hodinu jsem už sešit měl, jen jsem se na začátku hodiny přihlásil kvůli tomu že jsem se chtěl učitele na něco zeptat. Ten však místo toho, aby mě vyslechl, požádal ať mu dám ŽK (nechápal jsem proč), přitom tam napsal následující: "Soustavně zapomíná pracovní pomůcky na hodiny dějěpisu." Po vrácení ŽK jsem mu vysvětlil, že sešit tentokrát mám a hlásil se kvůli něčemu jinému. Následně si učitel vzal ŽK zpátky a napsal dodatek: "Omylem zapsáno po předchozí mylné informaci Vašeho syna." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 vytřel lavici sám sebou .... kámoši dostali vytřel lavici spolužákem sme měli mokrou lavici tak mě hodili na alvici a začali se mnou utírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 dříve ze základky: 1. Na chodbě uspořádal fotbalový turnaj. 2. Během turanje rozbil okno. 3. Ustavně obtěžuje při hodině sousedku, a tím obtěžuje i mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 mame nejsilenejsiho ucitele, kterej pise nejvetsi blbosti : vsechno od spoluzaku : Bučí jako kráva. Žere a nenabídne. Říka spolužacce, že je kočka. Nedává pozor a bavi se jak babky na smetišti. Vyhrožuje učiteli. Žere, až se mu dělají za ušima boule. atd. atd.... nemuzu si ne vsechny vzpomenout, normalni poznamky nedava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Kouluje se sněhem ve třídě. ale to už sou asi 2 roky zpátky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 my je teda máme chodim do prváku na mechanika-elektronika Aha, no my je nemame.. Ja uz od 5 tridy nemam ZS (protoze vzdy na skole, kde jsem proste neni). vytřel lavici sám sebou .... kámoši dostali vytřel lavici spolužákemsme měli mokrou lavici tak mě hodili na alvici a začali se mnou utírat Nerika se tomu sikana? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Mno ze základky si pamatuju jen háže po třídě odpadky :Datd bylo toho moc alen nejhorši bylo když sem sejmul borce do oka jabkem a mněl sme za to 2 ku z chování alen jinak sem hodnej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Ještě když jsem byl na základce tak jedna spolužačka dostala "zajímavou" poznámku že si ji pamatuju až dodnes (asi 2 roky :-D ) A znění : Vysvětlete prosím Vaší dceři že oslovovat žáky "Píčo" je nevhodné. Děkuji Karasek PS: Tak nevím, ale jak teď na to tak koukám tak mi už to nepřijde tak srandovní jak tenkrát :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 nn bylo to dobrovolný byla to celkem prdel ještě sem si vzpoměl na píchá spolužáka odcizeným špendlíkem ..... nebo nechte dana aby si sám vypral své ponožky chodí po škole bez přezůvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Zazitky z 5. tridy: -Hraje fotbal při hodině. -Váš syn mi nechce vydat míč. -Při hodině hraje hry, při vyzvání aby hru odložil, mi odpověděl: "Počkej dodělám level" - 8. Trida: Matematika: -Nemá domácí ukol -Opětovně nemá domácí ukol -Stále nemá ten samý domací úkol -DOmácí úkol [5] Dál uz si nevzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Při hodině hraje hry, při vyzvání aby hru odložil, mi odpověděl: "Počkej dodělám level" :lol::lol::lol: --------------------------- já jsem jenom dostal třídní důtku "za podvody se žákovskou knížkou" neustále jsem zapíral ŽK tože mi tam učitelka měla dopsat špatný známky a když jsem ji jedný učitelce vytáhnul a v ten samej den jiný učitelce zatajil tak jsem tohle dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Uz si na presnou definici poznamky nepamatuju ale dostal jsem ji za tohle, mala historka :P Chtel jsem aby mi matka koupila jednu malou motorku na zip (mozna nekteri jeste vi :)) Rekla mi ze kdyz dostanu 5 jednicek tak ze mi to koupi, tak jsem si psal znamky perem, ucitelka prosla, podepsala a ja si to pak vyzmizikoval a dal jsem si tam jednicku :) ------ 3. trida :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 :lol::lol::lol: --------------------------- já jsem jenom dostal třídní důtku "za podvody se žákovskou knížkou" neustále jsem zapíral ŽK tože mi tam učitelka měla dopsat špatný známky a když jsem ji jedný učitelce vytáhnul a v ten samej den jiný učitelce zatajil tak jsem tohle dostal :D to dělal mýho kámoše brácha že udělal že ztratil ŽK a do tý nový si nechal psát jenom dobrý známky a do tý starý ty špatný + poznámky:cheesygrin:stejně se na to přišlo a dostal už nevim 2 z chování nebo ředitelskou důtku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.