Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nevhoně mě zdraví :D to bylo tak že sem učitelevubec nezdravil( a navíc sedim v pprvni lavici a na protest sem na začátku hodinu nevtával) a on mě sežval a druhej dej na začátku hodiny sem furt řikal dobrý den,dobrý den,dobrý den,dobrý den,dobrý den,dobrý den :D asi 20 sekund furt do kola :D...... dej sme žákovsku!!! odbrý den...ehm,tady máte pane učitely :D

Odesláno

vcera jsem dostal poznamku :D

Kdyz jsem psal pri hodine matematiky na tabuly hodil po mne propisovacku a kdyz jsem ho pozadal ,aby se omluvil , odpovedel ze to bylo omylem . Potom jsem ho vyzval ,aby si ze mne nedělal srandu at uz se mi omluvím beze srandy , odpovedel : sory vole . Timto zadam rodice Krystofa , aby se dostavli do skoly Matematické učebny kazdy den od 12:30 do 15:30. Dekuji Spur <--- Podpis.:D

moje nejdelsi poznamka doufam ze za to nebudu mit prusvih ... rodice to jeste nevedi :D:D

Odesláno

Moje: Kouri pri hodine Pč. (to sme mely takovyho ucitele z drevenou nohou :D strasnej vul)

Moje: Při vyucovani mluvi velmy vulgarne (vykrikuje, vykrikuje a rusi hodinu)

Moje: Pani Sindelarova, zrejme prisel cas na domluvu Pavlovi: po udeleni napomenuti tridniho ucitele za jeden prestupek plynule pokracoval v dalsich, radsi vam to oznamuji nes bude pozde. (No nejdriv sem ucitelce OMYLEM hodil do kafe nejaky orisky a pak sem omylem zpustil poplasne zarizeni a z kamosema prevratil automat, pak us sem dostal reditelskou :D...)

Kamosovo: Prosim namazte svemu synovi propisku nejakou nechutnou smesi, neustale ji olizuje.

Odesláno

na zakladke ich dolo strasne vela .....jednu co som do stal si pametam heheh

predo mno sedelo dievca a malo nohavice na pol zrde heheh riadnu pokladnicku a tag som zobral flasu tusim pomarancoveho dzusu hehe s takym viecko ktore stacilo len zdvihnut a tieklo a napchal som jej to nohavic a stlacil hehehehe cela trieda smiech heheh

divca si odnieslo nokre nohavice a ja som za odmenu dostal do ZK dudku triedneho a text na cca stranu o sexualnom odtazovani heheheh ale stalo to za to

Odesláno
vcera jsem dostal poznamku :D

Kdyz jsem psal pri hodine matematiky na tabuly hodil po mne propisovacku a kdyz jsem ho pozadal ,aby se omluvil , odpovedel ze to bylo omylem . Potom jsem ho vyzval ,aby si ze mne nedělal srandu at uz se mi omluvím beze srandy , odpovedel : sory vole . Timto zadam rodice Krystofa , aby se dostavli do skoly Matematické učebny kazdy den od 12:30 do 15:30. Dekuji Spur <--- Podpis.:D

moje nejdelsi poznamka doufam ze za to nebudu mit prusvih ... rodice to jeste nevedi :D:D

aby se dostavli do skoly Matematické učebny kazdy den od 12:30 do 15:30. Dekuji Spur <--- Podpis.:D

tyvole nechtěl bych bejt tím rodičem a chodit tam každej den :D:D

• 5 weeks later...
Odesláno

ja mam poznamek 11 a k tomu tridni a reditelskou dutku ale nak moc nezlobim jen mame blby ucitele kteri davaj samy blby poznamky:

porusuje skolni rad,haze houbou

haze prdmety po tride

haze kridami po tride(a to byla jenom 1 krida)

udeluji vasemu synovi dutku reditele skoly za castou nekazen ve vyucovani i o prestavce ,drzost a arogantni chovani vuci ucitelum

takovy trapny poznamky na ne mi matka ani nic nerekne

Odesláno

no... já sem dostal jen 2 černý puňti v 2. třídě a jednu poznámku...:

Honí se se spolužačkou po třídě... no to dneska nekomentuju

Říká slovo smrtka tak, aby to vyznělo, jako zmrdka... tomu sem se vždycky smál... kr*va hluchá :-D

a nejlepší...: I když jsem mu to dovolila, dal spolužačce facku po opětovném otočení a výpláznutí jazyka na něj... (co byste jí na to řekli? :-D)

• 1 month later...
Odesláno
Ještě když jsem byl na základce tak jedna spolužačka dostala "zajímavou" poznámku že si ji pamatuju až dodnes (asi 2 roky :-D ) A znění : Vysvětlete prosím Vaší dceři že oslovovat žáky "Píčo" je nevhodné. Děkuji Karasek

PS: Tak nevím, ale jak teď na to tak koukám tak mi už to nepřijde tak srandovní jak tenkrát :) .

Karásek xD ,tag se jmenuju :D:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu