Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Best Poznámky(ze školy)

gig56

Recommended Posts

no je pravda ze uz je to nejaky ten rok co jsem byl ve skole ale mam poznaku kterou nikdy nezapomenu

"vas syn vzal sveho kamarada za ruku jako pratelsky projev,naprutrz toho mu vas syn zlomil prst a vyzivam vas k navsteve nasi ředitelny,Martin Prokop"

nevim presne jak to bylo al z tohohle jsem mel doma pruser vetsi nez si vetsina z vas dokaze predstavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

přidám další od kamošů

pri prirodaku, osahava devcata a tvrdi ze se vzdelava

vyhrozuji mu : poslu si rodice do skoly odvetil : si je pozvy klidne na kafe

Nabizi mi tykaní

Dava mi vulgarni a intimni otazky (kamos se ji ptal jak chutna sperma)

Nataci kamarada mobilním telefonem jak skace pres auto a poskozuje majetek cizych

Haze rozmoceny toaletni papir po chodbe

V hodeni napsal na tabuli rasisticky vyraz (cerny svine psal)

Pozadala jsem ho at vyhodi zmackany papir odpovedel od ceho jsou uklizecky placeny

Smrka spoluzakum do obleceni

vite jak jsou na prvni strane ZK vazna onemocneni atd. tak jsme tam napsali jednomu klukovi posrava se a pochcava se XD

Odkaz ke komentáři

Tak jsem od kámošů vyštrachal další poznámky:Dod ředitele:dozey:

Řekl jsem mu že se nesmí napít a on se naschvál napil a tak jsem ho uhodil:D

Vulgárně uráží spolužáky!Na tabuly úkolů napsal místo pravých jmen Kundolap a Rossenberg.

Kámoš dnes dostal poznámku zase od ředitele:D

Ladislav se chová velmi arogantně!Po napomenutí že necvičí si začal zpívat : Co jste hasiči...

Odkaz ke komentáři

hele kluci nevymejšlíte si to už trochu?

jsou tu poznáky co zní vymyšleně až moc

např tohle

icon1.gif

6.třída

Rozhazuje neustále papírek s napisem "Pujč si voe mí PA na RS.com a stahni si ten film"

A ktomu připsal ještě ňáké čisla a "heslo"

P.S. vůbec mu nerozumím

OMG když neví co je PA na rs.com :D

učitelky jsou v mnoha případech hloupý ale toto by učitelka nikdy nenapsala

tak hloupý zase nejsou

a taky bych se vsadil že 90% z těchto poznámek jsou vymyšlené žvásty ;)

Odkaz ke komentáři

hele kluci nevymejšlíte si to už trochu?

jsou tu poznáky co zní vymyšleně až moc

např tohle

učitelky jsou v mnoha případech hloupý ale toto by učitelka nikdy nenapsala

tak hloupý zase nejsou

a taky bych se vsadil že 90% z těchto poznámek jsou vymyšlené žvásty ;)

taky mi to tak v hodně případech přijde :P v nějakejch 65% :lol: sem to čet ve stejnym podání na internetu. co já dostával poznámky tak akorát vyrušuje o hodině, nebo porušuje řád školy, nic jinýho nám nepsaly. akorát jednou zástupce ředitele napsal doum týpkum od nás ze třídy asi v 8.třídě: Perou se jak koně do krve, domluva s nimi je nemožná, prosím o důrazný zásah.

ted jsem v prváku a tam se s náma neserou :P tam za průser dostaneš důtku, pak podmínečný vyloučení a pak bye bye school :)

Odkaz ke komentáři

no asi budu označený za škarohlída, ale zdá se mi, že mnoho poznámek je opravdu až moc vymyšlených.

Navíc nechápu toto "obdivování" se nějakým machýrkům, kteří nedbají na školní řád a předpisy. Ano, některé poznámky, pokud jsou pravda, jsou k pousmání, ale honit si ego na tom, že má někdo plno poznámek za 3 měsíce, mi zavání až moc touhou si hrát na drsňáky a dokazovat si jak jsou skvělí.

Neříkám, že sem nikdy nedostal poznámku, naopak dostal jsem za celý život 2 poznámky. Jedna za přepisování známek, druhá za rozbitou zásuvku obě jsem dostal ve 3 třídě, od té doby jsem neměl nikdy problém s poznámkama.

no a "žert" nakonec: může se vám tenhle příspěvek nelíbit, můžete mi za něj nadávat, ale to je tak všechno co s tim můžetedělat, protože sem taky drsňák z nikoho si nedělám těžkou hlavu 8-)

P.S. poznámka mého bratrance: V hodině si svévolně chodí po třídě (dostal ji, když se nezeptal, zda-li může jít vyhodit ořezky z ořezávátka + papíry)

Odkaz ke komentáři

poznámky jako na zš nedostavame ale dostáváne zápis do tř. knihy:

1) hází svačinu na strop.

2) nedovolené opuštění školy.

3) už nevim jak to zapsala ale o matiku sem se zeptal jestli můžu na wc a místo toho sem šel do bufáče pro svačinu.. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu