slim-x Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 no je pravda ze uz je to nejaky ten rok co jsem byl ve skole ale mam poznaku kterou nikdy nezapomenu "vas syn vzal sveho kamarada za ruku jako pratelsky projev,naprutrz toho mu vas syn zlomil prst a vyzivam vas k navsteve nasi ředitelny,Martin Prokop" nevim presne jak to bylo al z tohohle jsem mel doma pruser vetsi nez si vetsina z vas dokaze predstavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 přidám další od kamošů pri prirodaku, osahava devcata a tvrdi ze se vzdelava vyhrozuji mu : poslu si rodice do skoly odvetil : si je pozvy klidne na kafe Nabizi mi tykaní Dava mi vulgarni a intimni otazky (kamos se ji ptal jak chutna sperma) Nataci kamarada mobilním telefonem jak skace pres auto a poskozuje majetek cizych Haze rozmoceny toaletni papir po chodbe V hodeni napsal na tabuli rasisticky vyraz (cerny svine psal) Pozadala jsem ho at vyhodi zmackany papir odpovedel od ceho jsou uklizecky placeny Smrka spoluzakum do obleceni vite jak jsou na prvni strane ZK vazna onemocneni atd. tak jsme tam napsali jednomu klukovi posrava se a pochcava se XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Tak tenhle topic je na mě nějak fakt moc. Koukám že sem vzorňák uplnej, pač za celou školu sem měl cca 5 poznámek a už sem v druháku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Jj taky si řikam že takovýhle poznámky sem nikdy neměl, ne že by jich nebylo hodně(hlavně 3. třída, to byla na mě zasedlá učitelka), ale prostě ne tak vtipný...+poslední 3 roky snad 2 poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Nejlepší poznámka...Cituji:D Byl drzý, neměl pravítko!:lol: A ještě... O hodině se chová jako čuňátko, jistě vám to doma rád vysvětlí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Vyhazuje igelitový sáček z okna. Při hodině dějepisu opakovaně ruší. V hodině fyziky, zlobí s Hanákem. - Hanák dostal stejnou akorat s mojím jménem :D Na chodbě si kope s míčkem - ohrožuje svoji i jiných bezpečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Ja na zakladce dostal:,,Snazi se strčit spolužakovi hlavu do WC'' :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 kdysi davno ve skole :) kouri marihuanu v hodine.....po zasahu police CR sme dostali s kamosem jen 3 z chovani a podminecne vylouceni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Tak jsem od kámošů vyštrachal další poznámky:Dod ředitele:dozey: Řekl jsem mu že se nesmí napít a on se naschvál napil a tak jsem ho uhodil:D Vulgárně uráží spolužáky!Na tabuly úkolů napsal místo pravých jmen Kundolap a Rossenberg. Kámoš dnes dostal poznámku zase od ředitele:D Ladislav se chová velmi arogantně!Po napomenutí že necvičí si začal zpívat : Co jste hasiči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 kamosova: Ucpal umyvadlo papirovymi rucniky a svym vykresem a naplnil ho po okraj vodou.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Kámošovo : Svím neuposlechnutím dozoru způsobil katastrofu On zníčil umyvadlo a celí to vyplavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 hele kluci nevymejšlíte si to už trochu? jsou tu poznáky co zní vymyšleně až moc např tohle 6.třída Rozhazuje neustále papírek s napisem "Pujč si voe mí PA na RS.com a stahni si ten film" A ktomu připsal ještě ňáké čisla a "heslo" P.S. vůbec mu nerozumím OMG když neví co je PA na rs.com :D učitelky jsou v mnoha případech hloupý ale toto by učitelka nikdy nenapsala tak hloupý zase nejsou a taky bych se vsadil že 90% z těchto poznámek jsou vymyšlené žvásty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Moje sou kromě "Strká ptáka do topení." všechny pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 zš - Při hodině hudební výchovy pouští písničky s anglickým textem a říká, že ho dechovky serou :angle: xD Při hodině tělocviku kope do míče :dozey::lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 hele kluci nevymejšlíte si to už trochu?jsou tu poznáky co zní vymyšleně až moc např tohle učitelky jsou v mnoha případech hloupý ale toto by učitelka nikdy nenapsala tak hloupý zase nejsou a taky bych se vsadil že 90% z těchto poznámek jsou vymyšlené žvásty ;) taky mi to tak v hodně případech přijde :P v nějakejch 65% :lol: sem to čet ve stejnym podání na internetu. co já dostával poznámky tak akorát vyrušuje o hodině, nebo porušuje řád školy, nic jinýho nám nepsaly. akorát jednou zástupce ředitele napsal doum týpkum od nás ze třídy asi v 8.třídě: Perou se jak koně do krve, domluva s nimi je nemožná, prosím o důrazný zásah. ted jsem v prváku a tam se s náma neserou :P tam za průser dostaneš důtku, pak podmínečný vyloučení a pak bye bye school :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 já píšu pravdu a ještě mám kámošovo poznámku: Spolužačce Miriam lepí na záda nápis Kopni mě(si):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 pri hodine telesné výchovy sebere míč a nechce ho vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Prosíme aby Pavel chodil dříve spát každý den má pozdní příchody do druhé hodiny a pak jí ještě prospí nebo tak nějak to bylo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 no asi budu označený za škarohlída, ale zdá se mi, že mnoho poznámek je opravdu až moc vymyšlených. Navíc nechápu toto "obdivování" se nějakým machýrkům, kteří nedbají na školní řád a předpisy. Ano, některé poznámky, pokud jsou pravda, jsou k pousmání, ale honit si ego na tom, že má někdo plno poznámek za 3 měsíce, mi zavání až moc touhou si hrát na drsňáky a dokazovat si jak jsou skvělí. Neříkám, že sem nikdy nedostal poznámku, naopak dostal jsem za celý život 2 poznámky. Jedna za přepisování známek, druhá za rozbitou zásuvku obě jsem dostal ve 3 třídě, od té doby jsem neměl nikdy problém s poznámkama. no a "žert" nakonec: může se vám tenhle příspěvek nelíbit, můžete mi za něj nadávat, ale to je tak všechno co s tim můžetedělat, protože sem taky drsňák z nikoho si nedělám těžkou hlavu 8-) P.S. poznámka mého bratrance: V hodině si svévolně chodí po třídě (dostal ji, když se nezeptal, zda-li může jít vyhodit ořezky z ořezávátka + papíry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 asi 7 třída.. Vylil spolužačce ovocný čaj na hlavu. Nevim proč mi to tam napsala když to byla jen sranda :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Kámoš: o hodinu si prohlíží nevhodné obrázky na mobilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Kámoš včera dostal: Sedláček-Vypil mi kafe xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 poznámky jako na zš nedostavame ale dostáváne zápis do tř. knihy: 1) hází svačinu na strop. 2) nedovolené opuštění školy. 3) už nevim jak to zapsala ale o matiku sem se zeptal jestli můžu na wc a místo toho sem šel do bufáče pro svačinu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 nejoriginalnejsi bylo snad jen v 4. "Váš syn vykřikuje při hodině 'tý volé'" Vlastne nejsem nejakej zlobil jak si myslite jen se ze sebo neco vypustil kdyz nam rekla neco ve smyslu "stvete me, takze cela trida bude mit 2 z chovani" jasne ze to nedala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 mno kamos mel poznamku : hodil třídnímu učiteli křídu do kávy nebo tak nak. mno a ja mel : O hodině si na hlavu navléká preservativ. mno a pak neco k tomu ze nechce abych to nosil do skoly mno XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.