ME3 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Cau chtel bych se zeptat jak je to s aukrem a jeho akcemi... Prisel mi aktivacni kod..vsechno v pohode Tak sem sel zkusit zalozit aukci a mohu dat jen 1 fotku zdarma a pak za vice fotek platim vzdy po 0.30 Kc..to by nebyl problem kdbych vedel jak jim to pak zaplatim tech par korun.... Tak bych se chtel zeptat jestli by mi nekdo vysvetlil kdo uz umi nebo ma zkusenosti z obchodovanim na aukru jak to vsechno je a co pro me vse znamena kdyz zalozim nejakou aukci a ona pak skonci ja to prodam...atd..jestli platim aukru nejaky poplatek nebo co vse platim... Dekuji moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Aukro/Moje Aukro/Účty/Zaplatit teď ... máš tam několik možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 kdyz neco prodas tak mam pocit odvadis urcite % z te ceny za kolik si to prodal... + platis za to ze si tu aukci u nich muzes sprostredkovat.. to je jak si psal fotky nadpisy zvyrazneny aukce atd.. vicemene dluzene penize aukru se ti ukazuji v zalozce kterou mas na aukru ve svem uctu kolik jim" dluzis", to jim posles na ucet ale az to presahne urcitou hranici.. kdyz ti skonci tva aukce a ty prodas nejakou vec.. a mas platbu na ucet predem tzn. ze se mu ozves ty nebo se kupujci ozve tobe s zadosti o cislo tveho uctu kam ti ma poslat penize + postovne.. a nebo kdyz to mas na dobirku tak mu oznamis kdy mu bude zbozi expedovano .. kazdopadne pokad si kupujes nejake veci tak doporucuji penize predem posilat jen " spolehlivym kupujcim " kteri maj kladnych hodnoceni vice nez 20 .. jinak bych postuopval stylem predem vam poslu 500 jako zalohu a zbytek doplatim pres dobirku ... jinac aukro ma progream na ochranu kupujcich takze kdyz neco vyhrajes a penize posles tak mas sanci dostat sve penize zpatky ktere ti aukro vyplati, ale k tomu musis mit vyjadreni policie cr... dystak mi napis jestli te jeste neco zajima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.