Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 kdyz me to dante locknul tak se musim zeptat jinde :D : 1) sou opravdu tedka zabanovane i acc? 2)kdyby to acc melo ban a ja bych se s tim prihlasil na nove konzoli dostane ta konzole taky ban? 3)existuje nejaka stranka kde zjistim heslo a mail na svuj acc? :D ..ja ho zapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 stejne ti to lockne xD.....a ano tak konzole dostane ban.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 stejne ti to lockne xD.....a ano tak konzole dostane ban..a ses si tim jisty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 a ses si tim jisty?kdyby si si tam precetl co psal anonymous nebo kdo to psal tak tak mas jasne napsano ze kdyz se na bannutym acc pripojis na jinem xboxu tak to da ban te konzoli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jo a z toho vypliva dalsi otazka, banovali teda tedka jenom konzole nebo acc? to jeste nikde nikdo nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 to jsou jen spekulace .....ale mam tuseni ze acc.....´to vyskousej a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 to tak dostanu 2 ban a sem v uplne pr**li.... :D to potrebuju at overi nekdo jiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 hrajete si s ohněm.....amper měl jsi dost času se v tamtom topicu zeptat.....už tam byl jen bordel....hraj si ještě chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 amper mam takovej dojem ze 2x ban dostat nemuzes ......myslim ze se v tom xboxu ulozi ze si dostal ban na tomto acc atd...kdyby si vytvoril mozna i druhy profil......tak by si moznaaaa rikam mozna dostal zase ban... protoze je to uchovany v te konzoli....co jsem tak cetl tak se nekde to da vymazat ze si mel ban ....josu to je n spekulace ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 amper mam takovej dojem ze 2x ban dostat nemuzes ......myslim ze se v tom xboxu ulozi ze si dostal ban na tomto acc atd...kdyby si vytvoril mozna i druhy profil......tak by si moznaaaa rikam mozna dostal zase ban... protoze je to uchovany v te konzoli....co jsem tak cetl tak se nekde to da vymazat ze si mel ban ....josu to je n spekulace ....... většina s toho co kecáš jsou kecy když se připojíš se svím zabanovaným accountem na nezabanovanou konzoli dostane taky ban a ban je na celou konzoli když tak to skus si založit novej account a nepujde to :roll: a ban nijak neodstraníš někde jsem četl že chipem ale nikdo mi to nepotvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 no dobre a banovaly teda ty acc at vim jestli zakladat druhy? EDIT:a dantemu se tda omlouvam no :cry: ja sem si nevzpomel v tom frmolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Hele kdyz mam NXE a jeste sem nebyl na live od 9.11 tak muzu nejak smazat achivementy a hry co sem hral, aby se tam nezobrazovali ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Hele kdyz mam NXE a jeste sem nebyl na live od 9.11 tak muzu nejak smazat achivementy a hry co sem hral, aby se tam nezobrazovali ? dikyMůžeš mazat ale jenom u her co mají 0G. Jak získáš jeden achivement, tak už ji nesmažeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Ban jde odstranit pres modchip ale je k tomu potřeba druhá konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 tak to je spatny kua:/ Hele a co kdybych sformatoval HDD a pak si udelal novej ucet a s tim se pripojin na LIVE tak ty hry se smazou taky co uz sem hral nebo to zustava v konzoli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 jeste taky problemek: kdyz si ten acc nevymazu z HDD a pak ten hadr stricm do noveho xka , ale nepripojim se na ten zabanovany acc tak to se ban neprenese ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 a jeste me napadlo co kdyz sformatuju HDD a pak se pripojim k xbox live a nactu si ten profil primo z xbox livu kde jeste neni nic o tom ze sem hral COD 5 a novy hry... slo by to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 a jeste me napadlo co kdyz sformatuju HDD a pak se pripojim k xbox live a nactu si ten profil primo z xbox livu kde jeste neni nic o tom ze sem hral COD 5 a novy hry... slo by to ? pokud nemáš ban tak to pude (jinak tohle jsem už napsal v minulém topicu jménem BAN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 pokud nemáš ban tak to pude (jinak tohle jsem už napsal v minulém topicu jménem BAN)a co si myslis o tom acc nechanem? bych to potreboval vedet :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okno123svk Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 lukis prosimta poskytni neaky zdroj odkial to mas ze nova konzola dostane znova ban ja som googlil tri hodiny ale take nic som nenasiel ale tak pre srandu MS ide o to aby teraz predal co najviac konzoly a nie aby sa zbavili piratov heh to je len pekna zasterka a keby teda ten ban fungoval ako vir ze by banoval aj nove konzole tak by sa im kazdy na nove konzole s vysoka vysral a keby uz tak sa chceli zbavit tak by to urcite zrusili tie ucty aj na xbox.com ja mam ban a na xbox.com stale som ani na email mi nic neprislo ze by som dostal ban ja idem teraz na origose a kupujem novu konzolu tak potrebujem vediet ci je to pravda ale sam tomu neverim ze by sa zbavili tyhc uctov to by skutocne s toho nemali ziadny zisk naopak mali by peknu stratu si zoberte ze sa teraz hovori ze zabanovali 14 milionov uctov ked si len polovica kupi novu konzolu to bude peniazkov .... diky moc za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tisercin Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Dostal jsem ban zacatkem tydne. Dnes jsem se prihlasil na svuj account z jine konzole a vsechno bezelo v pohode. Takze ban ma pouze konzole, nikoliv acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Dostal jsem ban zacatkem tydne. Dnes jsem se prihlasil na svuj account z jine konzole a vsechno bezelo v pohode. Takze ban ma pouze konzole, nikoliv acc.a musel jsi zadavat znova heslo na live z te jine konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.