Cloud Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Prosím poradtě mi,sosnul jsem si Patapon a pak nakopíroval do PSP,ale když jsem to spustil tak se mi objevilo LOADING a dál nic:cry:nechal jsem to bezet i 15min ale porad nic:cry:Nevite co s tim?Fakt jsem se tesil ze si to zaparim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 1 )nízkej firmware 2 ) ve VSH menu (v XMB menu stiskni home nebo select) nastav UMD ISO Mode na Sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ok zkusím dík tekku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HooX Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Kamosovi to taky dela asi u 50% .ISO souboru... Nejspis mas rozbitou nebo FAKE kartu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Mno me tam zatim sly vsechny hry takze tim to nebude,:) Jinak uz je to v poho:) udelal jsem to jak napsal tekk za 2. a jede to v pohode :) Fakt dik moc Tekku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cloud
Prosím poradtě mi,sosnul jsem si Patapon a pak nakopíroval do PSP,ale když jsem to spustil tak se mi objevilo LOADING a dál nic:cry:nechal jsem to bezet i 15min ale porad nic:cry:Nevite co s tim?Fakt jsem se tesil ze si to zaparim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts