LukDM Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 no ono se to celý právě zabalí do nějakejch 30mb,a když se vymaže update tak to má ještě mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 No tak jsem to zkusil taky a dost mě to chytlo.Zatim jsem,ale pouze v strage 2,ale pracuju na dalšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 No tak jsem to zkusil taky a dost mě to chytlo.Zatim jsem,ale pouze v strage 2,ale pracuju na dalšim. V levelu 14.7 skončíš.Neznám nikoho na webu kdo ho zvládnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalS Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 No tak jsem to zkusil taky a dost mě to chytlo.Zatim jsem,ale pouze v strage 2,ale pracuju na dalšim. V levelu 14.7 skončíš.Neznám nikoho na webu kdo ho zvládnul. Ja to jednou skoro udelal, ale pred poslednim procentem jsem se jednou netrefil a byl jsem v p... Jde o to jak cloveku prijde do ruky ty power up. Ja dostal asi ve tretine hendka po sobe 3 jeden na barvu ktery jsem tam mel pulku obrazovky, druhej byl ten krab co ti ukousne tak pulku rady a treti byl blesk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jj musim uznat ze luxor ja fakt navykovej.....este nejsem moc daleko ale chytlo me to vic nez treba nfs:ur.... Puyo pop fever je taky síla........... Ted jsem asi nekde u stage 7 Puyo pop sem valil na n-gage a to docela dost. Provaril sem to asi tak 5x a muzu rict ze je to dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 No tak jsem to zkusil taky a dost mě to chytlo.Zatim jsem,ale pouze v strage 2,ale pracuju na dalšim. V levelu 14.7 skončíš.Neznám nikoho na webu kdo ho zvládnul. ani za boha to nemůžu udělat....!jak jedou ty 2 řady tak nevím kam dřív skočit!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Tak už jsem v 9 strage.Jak tady,ale čtu tak se opravdu netěšim na level 14.7 pokud se tam dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Tak jsem se dostal až do kola 14.7 a po hodně pokusech se mi najednou smazal profil?Nevíte čim to je načíst znovu mi nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak jsem se dostal až do kola 14.7 a po hodně pokusech se mi najednou smazal profil?Nevíte čim to je načíst znovu mi nejde? 14.7 a konec. Taky se nemůžu hnout............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Segra uz prijela od tydenniho pobytu u babky tak ji to asi dam projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Ja uz Luxor projel s pomoci kamose behem asi 3 dnu ve skole. Bylo to jen na easy obtiznost, ale i tak nam to dalo dost zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Tak jsem se dostal až do kola 14.7 a po hodně pokusech se mi najednou smazal profil?Nevíte čim to je načíst znovu mi nejde? 14.7 a konec. Taky se nemůžu hnout............ No jo jenomže mě nefunguje muj profil.Ve hře ho mám,ale nejde načíst a hrát znova se mi to nechce. :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Take jsem skoncil 14.7 ----- :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Tak uz jsem to dal zahrat segre a se vztekem to mela za pul hodky sfouknute ( ten level ) ted ji jeste prinutim dohrat zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Tak jsem byl v od soboty mimo civilazaci, a kdyz jsem se ráno s opilosti probral, tak jsem tu 14,7 dal na druhej pokus. Padalo mi hodne bonusů ale celekm jsem stíhal. Na důkaz samozřejmě save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Jestli chcete tak tu dam projetou tu hru od moji segry ale je tam nacnuta hra na hard tak nevim jestli to pude fakat na vyber vsech kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Jestli chcete tak tu dam projetou tu hru od moji segry ale je tam nacnuta hra na hard tak nevim jestli to pude fakat na vyber vsech kolSem s ní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Tak tady ji mate. Jak jiz bylo napsano na Easy je to komplet a je tam nacnuta hra na hard kterou uz moje segra potom moc nehrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 hmm já to budu zkoušet taky dál, ale už v tý 14,7 se mi to docela trhalo, asi budu muset sehnat lepší iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ono ten level je jen zacatek potom jsou tam jeste tezsi a tam mela problemy i moje segra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to je peklo 14-7 již tak 60 pokusu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Já se dostal do 15-7 a tam jsem se zasek.Je skoro stejná jako 14-7 jde to tam zase s obou stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cendaprnda Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Ahoj, tak se manželce konečně povedlo prolomit ten prokletej 14_7. Doteď to hrála vždycky od 14_1 a pak cca 4 - 5 pokusů na 14_7. Omylem jsem zjistil, že pokud zmáčknete talčítko Home a vyskočíte ze hry a pak ji znova spustíte, jedete level znovu a nepřijdete o život. Další věc kterou si možná hned každý neuvědomí je to, že pokud chytnete blesk a stoupnete si doprostře, odstřelíte obě řady současně. Možná tohle všichni znáte ale třeba to někomu pomůže. Čenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 tak po levelu 14-7 je to brnkačka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Potom ovšem narazíš na to samé a ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.