eskimo Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 k tomu vyskočení ze hry, stačí dát(když už jste jakoby prohráli - všechny kameny se rychle valej do "děr") START a dát quit -> pak už ste zase v menu a stačí dát continue ... je to rychlejší než přeš HOME jinak sem taky zaseklej v 14-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no level 14-7 je uplne nejtezsi pak us to celkem de i gdys ten posledi taky neni zadna p*del Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Chytl sem zawislost od matky moji mlady, ta je nalepena na monitoru furt... tak to ted sjizdim na PSP a docela hustarna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manzaro Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Zdarec:idea:, kde se dá Luxor na PSP sehnat? AŤ hledám jak hledám Luxor na PSP nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Zdarec:idea:, kde se dá Luxor na PSP sehnat? AŤ hledám jak hledám Luxor na PSP nikde... Jestli myslíš Iso/Cso tak tady to má Brento90 upnutý rapidu: http://console-forum.net/showthread.php?t=8830 jinak prodej UMD sem nenašel...bůhví jestli u nás vyšel...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 tak ja jsem dal Luxor na Easy, Medium i Hard Story. Souhlasim s nazorem, ze stage 14.7 The Pillar of Osiris je hustota nad hustoty. Po prekonani tohoto levelu je to uz v pohode, da se to pak projet zbytek behem hodky. jak jsem to projel na hard, tak jsem prisahal, ze uz nechci luxor nikdy videt. pillar of osiris me stal hodne nervu, usili, casu a trapeni. je pravda, ze je luxor hodne navykovy, asi svuj slib casem porusim :) muzu pripojit save jako dukaz, ale netusim, jak se ten soubor se savem jmenuje... poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.