Saddako Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Mate nekdo tuhle hru? Posledni SH, ktery se mi opravdu libil byl SH2 a celkem by me zajimalo jestli do teto hry jit... Napiste pls. vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Nevim co si mám o téhl hře myslet, hrál jsem několik předchozích dílů a byli super, o týhle hře se hodně mluvilo do té doby než se udělali recenze...dostalo nízké hodnocení a od té doby ani vidu ani slechu...skoro jsem si nevšim že už dávno vyšla... ale mohli by udělat demo, tím by se to možná rozseklo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Zkousel jsem to chvilku na pocitaci a atmosfera vypadala dost slusne. Nechci to vsak rozjizdet moc daleko pro pripad, ze bych se nakonec rozhoupal si to poridit na PS3. Demo by opravdu nebylo od veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no...vám už to na ps3 vyšlo? já si právě kvůli tomu pořizuju xko ale tam vychází hra až leden únor tuším....přitom NTSC už je dávno venku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Napr. na Cernym moste (v Praze) to maji pro PS3 normalne na prodejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Je to tak, na PS3 si to uz muzete zahrat oproti nam xkarum, pokud nezijem v USA, tak si na to jeste pockame. Tesim se take na to, ale na gamespots to dostalo jen 6.5 z 10, takze nevim nevim.......Snad podobny titul, Resident Evil 5 bude stat konecne za to ve hrach hororu. (zlate casy Silent Hillu 2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 já si myslím že RE5 bude opět jedna z nejlepších her jako to bylo u všech předchozích dílů a silent hill bude asi moje další hra na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Me se tedy osobne naposledy libil RE3: Nemesis. Podle videi z RE5 me to nijak moc nenadchlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.