rybak.d Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Tak tady se prosim chlubte se svymy rekordy v teto bajecne hre. :lol: Tady je jeden muj Casem snad i pridam nejaky to video :lol: Citovat
Wartryton Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 sice jsem tuhle hru jeste nehral ale muze byt zajimava.... :) no ale urcite bych ju nechtel v japonstine nebo co je to za jazyk :D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 sice jsem tuhle hru jeste nehral ale muze byt zajimava.... :) no ale urcite bych ju nechtel v japonstine nebo co je to za jazyk :D Pokud ji nechces v jap tak mas smulu :-) .Ale vubec ji u tyhle hry nepotrebujes...Proste to musis vyzkouset.Je super paradni hra ;-) Citovat
rybak.d Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 WoW... 581 :D já mám jen 358. Chce to jen cvicit,cvicit a cvicit a pak to jde samo :lol: Citovat
Big Tony.D Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 lol nemáte na ňu odkaz??? Citovat
Capricorne Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 lol nemáte na ňu odkaz??? Jisteže mame .... zkus hledat nebo v sekci PSP Hry to tam nekde je nazev topicu je Taiko na Tatsujin ... nebo zkus torrent Citovat
WItekS Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Heleďte... teď sem se do týhle hry zakous, a sem z ní blázen :D teda ještě nedávam takový rekordy jako Dan (a nevim jestli někdy budu dávat) ale je to fak paráda.. btw odkzy si najdi třeba na torentech.. Citovat
rybak.d Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Proc na torrentech ? Vzdyt ja jsem oba dily uploadnul a linky jsou tady na foru .:cheesygrin: :bash: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=5899:bash: Jinak budu rad kdyz bude Witek nebo kdokoliv z vas lepsi nez ja , protoze to pro me bude vyzva :cheesygrin: Jen pekne Víťo cvič:cowboy: Citovat
WItekS Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Pěkně cvičím... cvičím.. co to de :D hlavně musim mít sluchátka :D Citovat
rybak.d Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Jj sluchatka hodne pomuzou .:thumbup: Kolik mas nejvetsi combo Vito ? Citovat
WItekS Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Jéé, Dane to ti z hlavy neřeknu, a screen sem si neudělal já pako.. :D btw, pls oslovuj mě Vítku :lol: Já nevim, jmenuju sem Vítek a prostě mam rad když se mi tak říká :oops::oops::oops: Citovat
rybak.d Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Tak koukej pak nekdy udelat nejakej ten screen a soupni ho sem. VITKU . Snad jsem se te nedotkl , nevedel jsem ze nemas rad Vitu:angle: . Od ted jen Vitek :thumbup: Citovat
Sten Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 tento topic nema smysl, rybak vzdy bude "sampion" :D :D :D :D Citovat
WItekS Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Dan: Néé, samozřejmě že ses mě nedotkl, k mému nepotěšení mi tak říká mnoho lidí, ale ti kterých si vážím poprosím o jiné volání :) A screen dám.. zejtra budu smažit ve škole :D:D Sten: Taky pravda, nikdy ho nikdo netrumfne :lol: je prostě moc dobrej japončík jeden :D (joke) :thumbup: Ještě musím hooodně trénovat abych se jenom přiblížil k jeho bubnování :D Citovat
rybak.d Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2007 Kamos z prace to hraje uz je fakt dobrej a to to hraje docela chvilu. Ono to zas tak tezky neni , staci si jen nacvicit urcity useky a pak uz to jde :D Citovat
rybak.d Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Dan: Néé, samozřejmě že ses mě nedotkl, k mému nepotěšení mi tak říká mnoho lidí, ale ti kterých si vážím poprosím o jiné volání :) A screen dám.. zejtra budu smažit ve škole :D:DSten: Taky pravda, nikdy ho nikdo netrumfne :lol: je prostě moc dobrej japončík jeden :D (joke) :thumbup: Ještě musím hooodně trénovat abych se jenom přiblížil k jeho bubnování :D Tak co ten screen ? , Witku . :cheesygrin: :bash: :bash: Citovat
MorroR Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 co to je za japonopokémoňáckou debilitu?:) Citovat
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 Phe! Prej pokemoNácká! :lol: Náhodou, je to ta nejhra na vyblnunití.. (spolu s těma pokemonama :lol: , ne tajusin je lepší 8) ) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.