N1cCo Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak co? Já asi Iphona nebo novej NTB (jedno ztoho mam jisty) boty NIKE ty 100% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 :D taky hlavne NTB jinak zase naky ty blbosti asi jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 :D taky hlavne NTB jinak zase naky ty blbosti asi jako vzdy Myslíš ponožky a svetr s jelenem ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 aby se vrátil MorroR :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 taky bych chtěl NTB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 prat si muzu co chci :) ale stejne asi dostanu penize, ktere si sbiram na neco co si pak koupim za usetrene penize :) jinak docela koukam :D kazdej kdo tu je tak si preje nejakej ten notebook :D V jake cenove realaci o nem premislite? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 jinak docela koukam :D kazdej kdo tu je tak si preje nejakej ten notebook :D V jake cenove realaci o nem premislite? :) No nejspíš do 15tisíc maximálně vzhledem k tomu že mám celkem dost dobrej pc a chci ho jen na net,fotky,filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 :wohow: Vidět santu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Kua taky bych chtel aby mi nasi koupili neco za 15 000 , já chcu TV ale musel sem si 7000 připlatit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 já už nic nechci :D, dárky už jsem dostal předčasně... macbook, iPhone... and other apple stuff jediné co bych si přál je dokopat se k učení... :( tohle přání se mi asi nesplní takže nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak já si přeju PSP... chudáček se válí ve skříní a čeká na vánoce :roll: ...jinak nějaký hadry z kenvela, jakási knížka o 2.WW. Asi ještě něco ale už nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 já už nic nechci :D, dárky už jsem dostal předčasně... macbook, iPhone... and other apple stuffjediné co bych si přál je dokopat se k učení... :( tohle přání se mi asi nesplní takže nic :( jo asi tak:)pral bych si k vanocum tak 100Kg vule na uceni:cheesygrin:jenze na svete je tolik veci ktery te tahnou od uceni....holky hry pc zabava pivo....atd-:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Hej decka vasi rodice asi vydelavaj dost ze? Mi staci nejaka gameska na PS3. Ja mam vse co potrebuju - praci - zenu - spokojene hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no já mam hlavně SNB bundu, a víc nepotrebuju, samozrejme si jeste neco koupim :) minulej rok jsem dostal penize ktery mi pak pomohly k PS3. a kdybych nemel k vanocum tu bundu, tak asi ty penize a setril bych na neco vetsiho(NTB treba) ale spis bych za to koupil hry no :D LOPO_X: no jak se to vezme, nečí rodiče už si třeba zvykli a dávají víc peněz stranou... ...ale mě nosí dárky Ježíšek takže rodiče jsou v suchu :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 to jsem jen ja tak blbej ze si nerikam o neco drazsiho nebo jsou tu i skromni lide? :D Jinak s tou vuli, pane boze, jestli neco najdete, sem s tim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Nintendo Wii a ňáký oblečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 zvejkacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 LCD nebo TV na paření na xboxu na te stare je to na hovno a samí 1 ve škole :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja si preju, aby lidi nebyli takovi dementi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 To .Den: přej to hlavne mě :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ja dostanu luxusni mikinu z www.redraven.cz dale pspcko a listek na masters of rock 09 ((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja si prajem 2DVD+2CD kompilaciu Within Temptation - Black Symphony....ak to dostanem budem uplne stastny...a inak cim som starsi tym menej mi zalezi na darcekoch a viac sa tesim na atmosferu, ked sa cela rodina zide dokopy. P.S.:Mama sa ma v poslednom case stale vypytuje na to ake parametre by mala mat nahrada za moj 4 roky stary komp, tak uvidime :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja dostanu bundu za 3000 a jeste mikinu,hry si budu muset koupit sám:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 1) ať jsem zdravej i blízcí (přání) 2) ať lidi na foru dostanou rozum 3) ať jsem příjemnější na vás :) i když nevím jestli si to zasloužíte 4) ať mi to vydrží s přítelkyní :) 5) co se týče přímo dárků, tak nechci nic :) 6) a vám přeju ať si ty vánoce užijete, ať si vážíte dárku, které dostanete, protože jednou poznáte cenu peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ty voe ja nechapem skoro vsetci dostavate veci za 10 000 a viac :shock: . Ja dostanem klavesnicu Logitech G11 a to je vsetko.... ne ze by nasi nemali prachy ale neviem preco, na vanoce nam drahe veci nedavaju :( . Neco chcem - kupim si :D EDIT: zase mi to ale az tak nevadi :D Vynahradza sa to cez rok (sem-tam) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.