Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 2

KILLaMH

Recommended Posts

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mas jenom zavreno NAT - teda pokud ses na net pripojenej pres router s NATem tak si i zapni UPnP ;)

No, ani jako programator to moc nechapu :-D Myslel jsem, ze kdyz uz mi to najde spoluhrace, ze porty jsou otevrene a komunikace jede, ale diky za radu, podivam se do menu routeru ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel Gears of war 2 padá v Hordě velmi často.Klasická hláška -"Spojení vypršelo"(a někdy to nenapíše ani toto).Jsou toho plná diskuzní fora.Proto hraji nejlépe dopoledne ve všední den-v tuto dobu je to převážně OK.Ale víkendy a večery-to je katastrofa!

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

ahoj,

prosím Vás, nemáte někdo save pozice do týhle hry, případně jestli se dají někde stáhnout a vůbec použít pak ve hře?

Hrál mi to kluk a zahodil mi tu zbraň co máte od začátku s tou pilou a teď chodím s nějakýma obyčejnema, tuhle sem nikde nenašel a od začátku to hrát nechci, protože sem měl jen jednu pozici na uložení.

Případně bude pak ještě někde ve hře? teď jsem v levelu, kde nás sežral velký brouk i s vrtulníkem a přišli jsme o toho zelenáče :)

Díky

Odkaz ke komentáři

saza: Netvrdím jestli jedou nebo ne, jen že to jde dostat do Xka.....Jestli se nepletu tak savy jdou skopčit z memorky na memorku (nebo HDD) a nemyslím že se kopčí i profil, jestli se pletu tak mě opravte, mám Jaspera takže integrovaná a nemám možnost to vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Už sem skoro na konci hry GOW 2 a ted letim na havranovy a honi me ta hydra .

Nejdrive jsem sejmul nekolik litajicich sarancat a potom vyskocila jako ze zeme .

Strilim do ni a potom me prelitne tak do ni strilim potom je zase zamnou a potom me prelitne znovu a strilim do ni ale ted uz me killne :-(

Zkousel jsem to jen dvakrat ale kdybyse mi to nepovlo poradte mi pls :-)

Odkaz ke komentáři

Myslím že máš pravdu, něco takového tam bylo...už je to kapku dýl co jsem to hrál

btw konec je ještě dál, u konce nejsi

no ja to prave dohral vcera takze jeste trochu vim:wohow:jeste mu zbyta tak 1-2 mise jakoby,jinak sheva,fakt paradni hra a ten pribeh,twe kdyz Dom nasel tu svoji,jak pak umrela,sem chtel brecet:) kdyztak sry za OT
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu