En3mY Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Mas jenom zavreno NAT - teda pokud ses na net pripojenej pres router s NATem tak si i zapni UPnP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Mas jenom zavreno NAT - teda pokud ses na net pripojenej pres router s NATem tak si i zapni UPnP ;) No, ani jako programator to moc nechapu :-D Myslel jsem, ze kdyz uz mi to najde spoluhrace, ze porty jsou otevrene a komunikace jede, ale diky za radu, podivam se do menu routeru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Tak UPnP mam zapnuty, takze tim to urco neni :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mezem zahrat spolu... Zalozim private a dame 1vs1... DragunovCZ1 jsem na Livu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Hm...stejně je ten On-line plný chyb a hlavně to často padá.(nejvíce o víkendu a večer).Opravdu nechápu za co vlastně platím Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 nechci se hádat placku...nevím jak u téhle hry...ale já hraju online denně a nepadá nic.....za celou dobu co jsem hrál mi to spadlo 2x ....gow nehraju, ale poku by měl někdo něco jiného co by chtěl hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Bohužel Gears of war 2 padá v Hordě velmi často.Klasická hláška -"Spojení vypršelo"(a někdy to nenapíše ani toto).Jsou toho plná diskuzní fora.Proto hraji nejlépe dopoledne ve všední den-v tuto dobu je to převážně OK.Ale víkendy a večery-to je katastrofa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ahoj, prosím Vás, nemáte někdo save pozice do týhle hry, případně jestli se dají někde stáhnout a vůbec použít pak ve hře? Hrál mi to kluk a zahodil mi tu zbraň co máte od začátku s tou pilou a teď chodím s nějakýma obyčejnema, tuhle sem nikde nenašel a od začátku to hrát nechci, protože sem měl jen jednu pozici na uložení. Případně bude pak ještě někde ve hře? teď jsem v levelu, kde nás sežral velký brouk i s vrtulníkem a přišli jsme o toho zelenáče :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Tu zbraň určitě ještě najdeš a vubec do X360 savy nijak nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 2 Shifter960: OK..dobrá zpráva :) díky.. EDIT: s těmi save pozicema jsem to nevěděl..mam xko teprve chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Tu zbraň na 101% najdeš ještě hodněkrát.... Shifter960: kecáš blbosti, do Xka dostaneš savy přes upravenou paměťovku nebo HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Savy jsou vázané na profil, tak určitě fungovat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 saza: Netvrdím jestli jedou nebo ne, jen že to jde dostat do Xka.....Jestli se nepletu tak savy jdou skopčit z memorky na memorku (nebo HDD) a nemyslím že se kopčí i profil, jestli se pletu tak mě opravte, mám Jaspera takže integrovaná a nemám možnost to vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jasně že jdou zkopírovat z memorky ale použít můžeš jenom svoje. savy od někoho jiného fungovat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 to já taky můžu říct že můj telefon bere hry z x360 tím že je tam nahraju :lol: savy jsou vázené na profil! není možnos jak to obejít a dát na jinej profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tu zbraň na 101% najdeš ještě hodněkrát....Shifter960: kecáš blbosti, do Xka dostaneš savy přes upravenou paměťovku nebo HDD... Jedinej kdo kecá blbosti seš ty, nejdřív si něco zjisti až něco kecneš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Jedinej kdo kecá blbosti seš ty, nejdřív si něco zjisti až něco kecneš :roll: A co je na tom za blbost?? Savy do Xka dostaneš a že nefakaj z jiného profilu je jiná věc...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Už sem skoro na konci hry GOW 2 a ted letim na havranovy a honi me ta hydra . Nejdrive jsem sejmul nekolik litajicich sarancat a potom vyskocila jako ze zeme . Strilim do ni a potom me prelitne tak do ni strilim potom je zase zamnou a potom me prelitne znovu a strilim do ni ale ted uz me killne :-( Zkousel jsem to jen dvakrat ale kdybyse mi to nepovlo poradte mi pls :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 musis ji vzdycky vystelit na ty ruce/paze proste ty chapadla bo co:D vzdycky kdyz te ale chyti....kdyztak doplnte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Myslím že máš pravdu, něco takového tam bylo...už je to kapku dýl co jsem to hrál btw konec je ještě dál, u konce nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Myslím že máš pravdu, něco takového tam bylo...už je to kapku dýl co jsem to hrálbtw konec je ještě dál, u konce nejsi no ja to prave dohral vcera takze jeste trochu vim:wohow:jeste mu zbyta tak 1-2 mise jakoby,jinak sheva,fakt paradni hra a ten pribeh,twe kdyz Dom nasel tu svoji,jak pak umrela,sem chtel brecet:) kdyztak sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Nevím jestli je to ještě aktuální, ale myslím že děláš stejnou chybu jako já ze začátku - s Havranem se dá i uhýbat, takže musím kvedlej analogem jak jen to jde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 na youtube najdes vse :) oboda7 nemit hru dohranou tak te za to vyrazeni celkem dulezite informace asi ukamenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Dik hru uz jsem dohral celou .-) LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 oboda7: tyyyyy vole... :oD... takhle pouštět info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.