oboda7 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 oboda7: tyyyyy vole... :oD... takhle pouštět info...jj taky sem si to uvedomil:) sry za to a sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 no jo, a to jsem byl zrovna před tim... :oD.. tak už dál nic... :oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak jsem se dozvěděl že tento víkend je akce v GoW II že všechny expi které na konci zápasu získáte se vám zdvojnásobí. Tak nepromarněte šanci a jděte hrát. Ranky skáčou opravdu rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Doporučuji hrát ochránce, člověk dostane nejvíc XP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Oni se Reavers jmenujou v cestine Havrani :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smile99 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 musíte si v xku v settings změnit lokalizaci a pak by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 smile: pěkná blbost co píšeš, musí se to řešit VPNkou, v nějakým topiku sme to tu řešily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Nevíte někdo kde se to dá předobjednat?v českých obchodech to nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Podle me to jeste nevyslo ale jestli mas GOW 2 tak pak myslim pujdou ty novy mapy dotahnout pres live , samozrejme za ms points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Podle me to jeste nevyslo ale jestli mas GOW 2 tak pak myslim pujdou ty novy mapy dotahnout pres live , samozrejme za ms points já vim že to nevišlo . ale tady to bude kompilace předešlích map packu a toho novýho + nějáký bonusový věci. myslim že plakat a nějáká knížka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 nikdo nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nevíte někdo kde se to dá předobjednat?v českých obchodech to nemaji Pochybuji ,že se to v českých obchodech vůbec objeví.Maximálně by to mohl dovézt Petr z Playcentra.Ale asi ne,protože se to na konci měsíce bude moci stáhnout přímo z Xlivu.Taky bych radši měl krabičku,ale pravděpodobně si to stáhnu za MS points.(za 1200 bodů)To bude nejlevnější varianta,než to objednávat z ciziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Pochybuji ,že se to v českých obchodech vůbec objeví.Maximálně by to mohl dovézt Petr z Playcentra.Ale asi ne,protože se to na konci měsíce bude moci stáhnout přímo z Xlivu.Taky bych radši měl krabičku,ale pravděpodobně si to stáhnu za MS points.(za 1200 bodů)To bude nejlevnější varianta,než to objednávat z ciziny. pro tebe to bude výhodnější alepro mě ne mam jenom jeden balíček (Combustile) ten jedinej nebyl lock. Nezbývá mi nic jinýho než hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nic jiného Ti nezbyde,než to objednat z ciziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nic jiného Ti nezbyde,než to objednat z ciziny. a nevíš na jaký stránce.? Oficialní cena je 20 dolaču nebo 15 eur + poštovný, to nebude tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Zatím jsem to nikde neviděl v nabídce.Počítám ,že se to brzy objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Tak už to mám v Xboxu.Nemá to zatím regionální zámek.Tak stahujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Tak už to mám v Xboxu.Nemá to zatím regionální zámek.Tak stahujte! Mam to taky a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Super? Ta singl úroven je dost krátká,ale některé mapy jsou good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Nechápu jak můžete rvát lowe do te vylagované sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 my na to narozdíl od tebe máme . nemusíme všechno mít pálený. a známe slovo koupit originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Nechápu jak můžete rvát lowe do te vylagované sračky Včera mi ani jednou v nových mapách nic nelagovalo.Navíc v nových mapách tento týden je 2x více bodů v hordě.A to mi vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Carmine: nevím kdo se mě na ICQ minule ptal odkud stahuju, takže drž :censored: že všechno pálím EDIT: teď sem si vzpoměl že si mě přemlouval ať ti prodávám pálený hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Carmine: nevím kdo se mě na ICQ minule ptal odkud stahuju, takže drž :censored: že všechno pálímEDIT: teď sem si vzpoměl že si mě přemlouval ať ti prodávám pálený hry ROFL to je k tematu ? Pokud ti neco laguje tak to mozna bude tvojim pripojenim a pokud te trapi ze nekdo muze dokupovat addony tak bud zacni vydelavat a nebo vic skemrej u maminky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 No upřímně řečeno ja do toho taky nepujdu, hrozně mě nastvalo, že jsem si koupil ten comsuible map pack - coz o to mapky docela fajn a fuel station byla fakt pekna, jenomže jsem měnil hdd a ted uz si ty mapy stahnout nemuzu, protoze jsou lock : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.