semis_pro cs Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 potreboval bych poradit jak zvysim FPS u cska mam 71 chtel bych 100 co proto musim udelat _?? diky za odpovedi :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 1) vypnout vertikální synchronizaci 2) příkaz "fps_max 999" 3) snížit rozlišení 4) koupit výkonější GK celkem mě zajímá, proč 71 FPS nestačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 stáhni si do toho high FPS modely postav ... jsou jinak povolené co se týče zápasů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcon Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 nechápu proč chceš sto když na notebooku mi stačí 50 fps a jede krásně a ešttě se mi to nekouslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Aktualizace ovladacu na graficke karte obvykle zvetsi FPS.Ja mam CoD4 a bylo absolutne nehratelny a ted hraju na 25-30fps.Jede me to krasne...(mel sem 10-15:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.