Lada.jur Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Včera jsem stáhl tuhle hru a dnes jsem ji s nadšením zapínal.Všechno by bylo v pořádku až na časté poklesy frameratu. Nemáte někdo podobné zkušenosti (používám hardisk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 hrali jsem to dnes u kamarada a zdalo se me,teda nam ze xbox to jaksi nedava tu hru. v zatackach a pri velkem provozu se hra trochu sekla a pak to auto vystrelilo strasne rychle.ale stavalo se to jenom zridka. pokles FPS tam asi nejaky je pri velke zatezi bych rekl 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 když už je to v sekci hry tak jak ji hodnotíte ? je to zlepšení nebo opět zhoršení od minulého dílu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 když už je to v sekci hry tak jak ji hodnotíte ? je to zlepšení nebo opět zhoršení od minulého dílu ? je to na styl underground 2. nehral jsem carbony ani pro street.posledni NFS co jsem hral bylo most wanted a toto je myslim hodne dobry.hral jsem to jenom teda 10min ale i tak to hodnotim kladne. 8/10 hodnoceni moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MelvinHarris Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak abych pravdu řekl,..mě se ta hra neseká vůbec a jde naprosto plynule,..je blbost aby se to na xku sekalo nebo nějak táhlo,..jinak mě se hra zatím líbí,..mám odehráno asi 10 závodů,...zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Melvine blbost to neni,sam to znam treba z PS2 tam se taky obcas cukalo pri hodne vecech ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 nevim ale to sekaní je zvláštní, protože je to jediná hra která to dělá. Ani gta 4 ani midnight club la to nedělá. K hodnocení 8/10 se nepřikláním, sliby a chvály autorů jsou fuč, pravda hodně aut a nových značek,ale i když neberu v potaz to gribání při průjezdů zatáčkou kde je ještě nějaký ten dým, který tomu přidá, tak hra mě zklamala. grafika vypadá jak někde na kolotoču, upřímně to bolí do očí. pak je tady ovládání který je stejný snad jak v prvním díle undergroundů + 180° otočka, která tomu ale nepřidá. Hudba taky nic moc, jakýsi písklavý zvuky .Zlepšení až při hońičce kdy z písklavosti přechází ve svižný bubnování. Tuning stejnej jakop v carbonech, takžetaky nic novýho. No na závěr snad jen žeje to trochu lepší než pro street. Jasnou volbou je mc:la kterej je o dost better. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 A co by jsi chtel od tech vyvojaru nejlepsi dily byli proste undergroundy 1 a 2 a dalsi dily jsou jen proste kvuli penezum,reknou si hele bobane dame tam dalsi dil ne ? no jasne franto,bude se to menovat undercover treba ! Je to porad na stejny brdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Můžete mi prosím někdo říct dojmy z nového NFS. Někde dostává v recenzích žalostně málo, někde zase, že je to nadprůměr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 až na to , že se auto rozjede za chvíli na maximálku a vypadá to jako kdyby jelo 50tkou je to dobrý.... každopádně o mnoho lepší než PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 je to docela dobrý fakt o hodně lepší než NFS PS, ale strašne mě sere jak místama klesa FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jako určo lepší neš Prostreet ale určo to nemá na Most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiQidEk Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Můžete mi prosím někdo říct dojmy z nového NFS. Někde dostává v recenzích žalostně málo, někde zase, že je to nadprůměr... Mě se to naopak nelíbí vůbec. 'Furt ta samá písnička' . . . NFS:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Hral som to asi pol hodinu a potom som mal hrozne nutkanie vybrat DVD z xboxu a rozlomiť ho na 2 časti. Ten pokles FPS + v zavodoch stale to iste + to ze staci oblepit RT lepiacou paskou a mate vyhraty zavod robi tuto hru najhorsou s akou som sa na xboxe doteraz stretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 nfs zacina byt nudna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 myslim ze posledni dil Midnight Club : LA uplne nahradil NFS. teda pro me po zavodni strance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 -Az na to fps (mozna vyresi prekopirovani na HDD), porad stejny in-game videa, je to docela dobra hra:) JInak sem zvedavej na vytuneny Bugatti Veyron:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Já jsem teda novy NFSka nehrál a podle recenzí na netu ani nebudu - hodnocení kolem 50% = nehratelná hra... Celé NFS série je mrtvá - jen by mě zajímalo, kdy to autorům dojde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mě to celkem baví takový pokračování MW :lol: ale ser* mě jedna věc ale to je fakt humus ... ten stín je blbě udělanej ... je posunutej kousek od auta jako by se to auto vznášelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 diky bohu ze sem si to tu precetl zvazoval sem za to dat litr ale radsi ho dam za mirrors edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 myslim ze posledni dil Midnight Club : LA uplne nahradil NFS. teda pro me po zavodni strance :) Přesně Midnight Club ,se mě osobně líbil mnohem více ,a když si chci zajezdit opravdové závody tak sáhnu po mém miláčkovi Project Gotham Racing 48) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Přesně Midnight Club ,se mě osobně líbil mnohem více ,a když si chci zajezdit opravdové závody tak sáhnu po mém miláčkovi Project Gotham Racing 48) no mě se třeba midnight vůbec nelíbí připadá mi to trošku jako špatný vtip ... tahle hra je dobrá na psp ale na xku ? :lol: no nic moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 A proc se ti nelibil Midnight club, kdyz uz jsme u toho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 pleas nemate nekdo link na rapidshare na nfs undercover.nasel jsem jednou verzi tady ale je po spanelsky nebo tak a neni nic rozumet.nejlip s cr titulkama.dekuju moc.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.