jt1 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Zajímalo by mě, kolik z vás flashařů hraje online a kolik z vás má při tom BAN...hlasujte o pode mě přispívejte za co konkrétně BAN máte, jestli máte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No já hrál zatím jen měsíc CoD4 , ale ted hodlam koupit GOLD a začít pořádně hrát po netu (ale jen origa), tak doufám že nedostanu BAN. Předčasně žádný hry nehraju(nechci to riskovat) a pálený mám jen na singl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 přesně tak já mám taky pálené jen na singl, případně odzkoušení, jestli mi to stojí za to kupovat si to na mulťák a na live hraju jen s origoškama. Jinak live mám na 13 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No já sem se pořád nerozhodl jestli flash nebo ne...nechci přijít o záruku a dostat BAN...ale zase chci pořádně zahrát a jako student nemůžu všechny tituly kupovat....takže Microsoft může přijít na flash jedině přes multiplayer nebo předčasného hraní nevydané hry? To by pak nebyl problém si koupit originály třeba CoD, FC2 nebo Bad Company....a ostatní singl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 jojo, když hraješ mulťák s originálkou tak nemůžeš dostat ban :) pokud teda nebudš hrát pálené hry před datem vydání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak to je dobré...doufám, že tu někdo potvrdí stejnou zkušenost...Jinak díky Brakeu :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exventura Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 tak jsem dnes po cca 40 dnech zapojil do xboxu síťový kabel a heleme se, ban :-D a to jediná hra, kterou jsem hrál (asi 2 dny) před vydáním byla Fable II (už s odpojeným kabelem). Co se dá dělat, měl jsem sice Gold ještě asi na 10 měsíců, ale stejně jsem hrál po internetu jen asi 2x COD4 a na víc nezbyl čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jojo, když hraješ mulťák s originálkou tak nemůžeš dostat ban :)pokud teda nebudš hrát pálené hry před datem vydání :) neni pravda, ja sem neudelal ani jedno a stejne ban mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 neni pravda, ja sem neudelal ani jedno a stejne ban mam Tezko rict, podle ceho microsoft ban udeluje, proste hraj na netu s jinym profilem a vic to neres, nic lepsiho udelat nemuzes a abych se kazdej den strachoval o BAN, to bych s te konzole nic nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tezko rict, podle ceho microsoft ban udeluje, proste hraj na netu s jinym profilem a vic to neres, nic lepsiho udelat nemuzes a abych se kazdej den strachoval o BAN, to bych s te konzole nic nemel.jak s jinym profilem kdyz mam zabaovanou konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jak s jinym profilem kdyz mam zabaovanou konzoli? Sorac, spatne jsem odcitoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Jsem se pořád nerozhodl jestli FLASH nebo ne...se zárukou vs. bez záruky....multiplayer vs. singleplayer....velké množství her vs. 10 her.... ...potřeboval bych definitivně vědět, jestli je BAN jen za předčasné hraní a hraní flashlých her přez net nebo jestli ten Microsoft pozná i bez toho... +někde jsem četl, že je lepší pro hraní přez net jinej account....to ale pak má člověk pár achievmentu tady a par tam, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 BAN je hlavně za to, že hrajete NTSC hry! (i když jsou Region Free) Ono totiž je nelogický aby na PALové konzoli byl profil NTSC gamesy :) A když hrajete hru před vydáním a potom už ne, stále máte u sejvu to datum před vydáním !!! Musíte tu hru znovu uložit do stejné pozice (přepsat na aktuální datum) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Proč ? Sice mám PS3, ale to je jedno.. na všech konzolích stejný :) já mám třeba GTA IV z US.. Když si jako někdo objednává origo z ameriky tak dostane ban ? To asi ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ja hraju vice single, ale dnes jsem si zalozil novy ucet a mam gold na mesic gratis, takze to vyuziju. Jinak se pak zase vratim do single hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanalizator Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Tak koukam, podle tabulky je na foru 46 flasheru, to je docela hodne :) Ani jsem netusil ze tolik lidi flashuje konzole... to je videt jak jsme sikovnej narod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Nerikam tak, ani tak. Ale spravny SATA radic s VIA chipsetem mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Ja mam NME360 , na live chodim jen s origoskama a BAN nemam a to hraju uz skoro 25 mesicu - jedninej problem byl kruh smrti :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 je lepší na flešlé konzoli pálené hry hrát na jiném profilu a originály taky na live? nebo můžu použít i jeden profil? nechci udělat chybu a mít bán. když bych hrál hry pálené i před vydáním bez zapojeného LAN kabelu tak nemám šanci dostat bán? jak je to se save-ma her? pozná live že tam mám něco za co bych mohl dostat bán nebo je to jedno co tam je za uložené a hrané hry? vidí i do jiných profilů nebo jen do toho jednoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.