conter Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tak tady je možnost předvést se se svým avatarem z XBL xD já jsem zde xD avatary davejte do IMG pac sou celkem maly :D a jak ziskat vas avatar na netu? http://avatar.xboxlive.com/avatar/***/avatar-body.png tohle zadejte do int.prohlizece a *** nahradte svym nickem na Live...:);) tak se pochlubte ... P.S.: na ty co jeste NXE nemaj počkáme :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 prvy pokus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 dal bych taky ale :D nechapu te s tou mezerou ?? kdyz misto **** dam nick na x live hodi mi to Server is too busy .... kdyz pridam za nick mezeru hodi to ze server neexistuje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 muj borec : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 dal bych taky ale :Dnechapu te s tou mezerou ?? kdyz misto **** dam nick na x live hodi mi to Server is too busy .... kdyz pridam za nick mezeru hodi to ze server neexistuje xD Bez mezery ale musis pockat porad davej F5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 maggots ajo thx :) takze pridavam svyho puvodne byl jinej ale omylem sem si ho smazal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Muj vojak XD Sry neak mi nejde to IMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 můj avatar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 To jsem já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Booze chce to naky holky takhle to vypada jako gay klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Booze chce to naky holky takhle to vypada jako gay klub xD to jo no,ale rekni mi holku ktera je blazen do xbox 360 XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tak tady je můj Hip hopper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 je lidi me se to nacita asi 15 min a potom to hodi ze to tam neni nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 tady je můj mafián Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 můj avatar "inteligentní typ" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 nejak nektery ty obrazky nevidim,treba toho hip hopera.cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 nejak nektery ty obrazky nevidim,treba toho hip hopera.cim to je ? Obcas se nenactou je hodne vytizenej server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Moje Acid401 Konečně holka co?:) Jo,teď nevím,kdo to říkal ale já jsem holka,a se sestrou paříme na xboxu jak žraloci... :cheesygrin: A jako bonus mám ještě další sestru,která je teď v Anglii,ale to je taky žralok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 bych řekl že muj je COOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Moje Acid401 Konečně holka co?:) Jo,teď nevím,kdo to říkal ale já jsem holka,a se sestrou paříme na xboxu jak žraloci... :cheesygrin: A jako bonus mám ještě další sestru,která je teď v Anglii,ale to je taky žralok :D Zraloci :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Na mě nemáte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 tady je můj, viz podpis :D;) EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 tak tady je muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 tady je muj belous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.