piggy Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Zdravim, mám dotaz. Mám flash soubor ve formátu .flv. Nevíte co s tím, abych to mohl přehrát v psp? Flash player mám aktivovanej. Ale nevim, kam to nakopírovat a kde to spustit. Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 flv neni ale flash ne?? to je swf a kopni to normal na kartu pojmenuj to treba 1.swf pak dej internet prohlizec v psp a tam zadej File://1.swf a ono ti to pusti ten flash :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Zkusím to, ale flv je normáně flash soubor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 flv je video např z youtube nebo videogoogle,ale to ti asi na psp pujde těžko,muselo by to bejt něco v swf jak říkal lordfreeze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Ha, tak jsem si sehnal nějakej program, co to rovnou stáhne a hodí do formátu pro psp. Ale díkec za radu kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luki100 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 jn,a kdybys chtěl převést ten .flv na .swf tak dobrý je Total Video Converter :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 To je na pikaču zdlouhavý, jsem si sehnal Vdownloader, kde zadáš adresu z youtube, nebo z videogoogle. Vybereš formát, ono se to stáhne a automaticky převede do toho formátu, je to vymáklý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piggy
Zdravim, mám dotaz. Mám flash soubor ve formátu .flv. Nevíte co s tím, abych to mohl přehrát v psp? Flash player mám aktivovanej. Ale nevim, kam to nakopírovat a kde to spustit. Dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts