piggy Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Zdravim, mám dotaz. Mám flash soubor ve formátu .flv. Nevíte co s tím, abych to mohl přehrát v psp? Flash player mám aktivovanej. Ale nevim, kam to nakopírovat a kde to spustit. Dík moc
0 .:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 flv neni ale flash ne?? to je swf a kopni to normal na kartu pojmenuj to treba 1.swf pak dej internet prohlizec v psp a tam zadej File://1.swf a ono ti to pusti ten flash :)
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Zkusím to, ale flv je normáně flash soubor.
0 LukDM Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 flv je video např z youtube nebo videogoogle,ale to ti asi na psp pujde těžko,muselo by to bejt něco v swf jak říkal lordfreeze
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Ha, tak jsem si sehnal nějakej program, co to rovnou stáhne a hodí do formátu pro psp. Ale díkec za radu kluci.
0 luki100 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 jn,a kdybys chtěl převést ten .flv na .swf tak dobrý je Total Video Converter :)
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 To je na pikaču zdlouhavý, jsem si sehnal Vdownloader, kde zadáš adresu z youtube, nebo z videogoogle. Vybereš formát, ono se to stáhne a automaticky převede do toho formátu, je to vymáklý.
Otázka
piggy
Zdravim, mám dotaz. Mám flash soubor ve formátu .flv. Nevíte co s tím, abych to mohl přehrát v psp? Flash player mám aktivovanej. Ale nevim, kam to nakopírovat a kde to spustit. Dík moc
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts