medved.001 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Muj XBOX nacita hry jak se mu zachce.Nektere jedou hned a po kazde,jine jen nekdy s chalzenim to nema co delat.Nevim co s tim. dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Pokud nemas ty DVD nejak poskrabane tak to bude nejspis chyba xboxu respektive mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 tos mi udelal radost da se s tim neco delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Zkus koupit cistici dvd nekde v elektru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 No nevim, ale s čistícím CD/DVD nemám dobré zkušenosti. Může napáchat více škody, než užitku. Ty DVD co ti nečte správně, jsou vypálené, nebo origo? PS: Doporučuju změnu názvu topiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 může to být i dvdčekm i když není poškrábané ... zkus kupovat verbatim 100% všech her co jsem vypalil jede ... třeba imationy mi vůbec nejdou ... někdy jede chvíli a pak zase píše že to nemůžu přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 No nevim, ale s čistícím CD/DVD nemám dobré zkušenosti. Může napáchat více škody, než užitku. Ty DVD co ti nečte správně, jsou vypálené, nebo origo?PS: Doporučuju změnu názvu topiku Ja s nim mam tedy dobre zkusenosti ... Pouzivam to co cisti na sucho v dvd prehravaci kdyz se mi obcas seka film , mrsknu to tam a pak uz to bezi krasne ... Samozrejme staci to cistit jen cas od casu a taky zalezi v jakem prasnem prostredi si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 vypalovat jedine na verbatimy a to 2,4 x pak bych nevidel jinde problem nez v samotnem xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Ja s nim mam tedy dobre zkusenosti ...Pouzivam to co cisti na sucho v dvd prehravaci kdyz se mi obcas seka film , mrsknu to tam a pak uz to bezi krasne ... Samozrejme staci to cistit jen cas od casu a taky zalezi v jakem prasnem prostredi si... Já jsem si tím zničil prakticky 3 přehrávače, jeden DVD a dva Audio. Problém byl v tom, že ten štěteček co je připevněn na ten disk, prakticky naráží na čtecí optiku. A jak jsem posléze zjistil, tak ta optika je zachycena opravdu velmi tenkými drátky (prakticky zavěšená). Samozřejmě to nějakou dobu vydrží, ale od chvíle, kdy mi čistící CD "urazilo" čtecí optiku na už třetím přehrávači, letělo do odpadu. Měl jsem takové to HAMA, pak ještě další, ale už nevím značku. EDIT: V servise mi pak řekli že je to hodně častý "vedlejší efekt" těchto čistících medií. Být v USA, tak bych na tom mohl tehdy vysoudit i nějaké love :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Dekuji za odpovedi.Dela mi to od novoty. Vse na Verbatinkach. Rychlost vypalovani nevim bohuzel vse kupuju za nemale penize.Jake riziko s cisticimi DVD, kde se da koupit v okoli ostravy?Da se zjistit poskozeni mechaniky cisticim DVD? Zaruka mi plati i pres to, ze mam upraveneho xbox.Dekuji za odpovedi,zacinajici uzivatel.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Dekuji za odpovedi.Dela mi to od novoty. Vse na Verbatinkach. Rychlost vypalovani nevim bohuzel vse kupuju za nemale penize.Jake riziko s cisticimi DVD, kde se da koupit v okoli ostravy?Da se zjistit poskozeni mechaniky cisticim DVD? Zaruka mi plati i pres to, ze mam upraveneho xbox.Dekuji za odpovedi,zacinajici uzivatel.:) HAHA, zaruka ti urcite plati... Vsadim se, ze mas flash z hrejte.cz. Pred uplatnenim zaruky ti vrati puvodni FW.... Mrkvosoft ti v ramci zaruky vymeni DVD mechaniku..... Jakoupak si myslis, ze dostanes novou mechaniku?:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 ta co se neda ojebat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 ta co se neda ojebat? bingo:!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.