Suslikus Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 daji se nejak pouzit titulky .sub na psp s cfw 5.00 m33 ? jsem hroznej zavislak na serialech akorat ze v nemam rad dabing :):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 nnn bohuzel si musis titulky vlozit pri konvertovani :( ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 můžeš pomocí tohohle HB použít i externí titulky ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Jak je tam mužu vložit při konvertování ? A podporuje psp video s 2mi zvukovymi stopami ? (english / czech) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hasweb Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ne při konvertování např media coderu nebo psp video convertoru nastavíš titulky a oni se vypálí přímo do filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Suslikus
daji se nejak pouzit titulky .sub na psp s cfw 5.00 m33 ? jsem hroznej zavislak na serialech akorat ze v nemam rad dabing :):psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts