Electropunker Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Tak jak se tesite na tuhle pecku? Myslim si ze to bude o hodne lepsi jak Shaun White Snowboarding. TEASER: http://www.youtube.com/watch?v=us2hHGPXWcM&feature=related INFO: http://www.gamespot.com/xbox360/sports/stoked/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Už by konečně mohla vyjít nějaká taková hra typu snowboard/lyže, která by byla dobře hratelná. Já sice Shaun white nezkoušela na xboxu, ale na psp, ale upřímně nic moc. Snad tohle bude zase o krok dále - takže se celkem těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Už by konečně mohla vyjít nějaká taková hra typu snowboard/lyže, která by byla dobře hratelná. Já sice Shaun white nezkoušela na xboxu, ale na psp, ale upřímně nic moc. Snad tohle bude zase o krok dále - takže se celkem těším. Oproti PSP verzi je SWS pekca, ale tohle bude si myslim o 100% lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Mno jasně chápu, těžko srovnávat psp a xbox verzi, ale ten styl jakým je ta hra pojatá mě prostě nějak nesedí, takže se těším až vyjde něco pořádného a tohle fakt vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Prave sem se chtěl zeptat na SWS na trailerech vypadalo velmi pekne jak vy to hodnotíte celkove + - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Prave sem se chtěl zeptat na SWS na trailerech vypadalo velmi pekne jak vy to hodnotíte celkove + - Jeste jsem to tolik nehral, takze moje hodnoceni se neber tak hodne k srdci. Grafika: super Pohyby: tohle fakt cenim, to se jim povedlo hodne dobre (na snowboardu opravdu stoji jako na snowboardu a u triku jako je tail press je to opravdu lahudka) Prostredi: super, muzes jezdit temer vsude, vyskocit z lanovky a tam odtud jet, udelat si body na kterych hned zacnes a zkouset tam triky znovu a znovu, vylet si do jineho resortu vrtulnikem. Hodoceni na gamespot je 5.0 z 10, ale ja bych tomu dal vice. Takze to u me je super hra, ale myslim si, ze STOKED tohle prekona a bude to neco jako SKATE ve skateboardingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 NTSC release je už poměrně dlouho na světe, ale PAL ne ... kdy se konečně dočkáme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Zdar...mám dotaz: jaký je rozdíl mezi Soked A Stoked Big Air Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafik Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdar...mám dotaz: jaký je rozdíl mezi Soked A Stoked Big Air Edition? Big Air edice má dvě hory a úkoly navíc, kdyžtak se mrkni na nějakou zahraniční recenzi, ale zatím je to stejně jen US region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Jo díky- už jsem ani nedoufal, že mi někdo odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikerc Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 nejsou tady někde linky na Stoked Big Air Edition ? na czshare nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.