Mam dotaz ohledne updatu meho Wii, aktualne ma firmware 3.1.
Existuje nejaky duvod proc NEupdatovat konzoli. Rad bych spoustel totiz i homebrew pomoci homebrew channelu. A na strankach homebrew channelu pisou, ze to jde jenom s verzi mensi nebo rovno 3.2 (pouziju-li iso) ale pri pouziti twilight hacku (bude mi stacit kopie hry kdyz budu mit chip k uspesnemu twilight hacku?) zadne omezeni neni, nebo se pletu?
Takze shrnuti.
1) Jake duvody proc neupdatovat konzoli?
2) Po updatu. Budu schopen provozovat homebrew channel?
3) Daji se nekde jinde sehnat (a jak spustit) aplikace z Wii shopu? Konkretne bych rad provozoval Operu webovy prohlizec.
Otázka
kubago
Zdravim,
Mam dotaz ohledne updatu meho Wii, aktualne ma firmware 3.1.
Existuje nejaky duvod proc NEupdatovat konzoli. Rad bych spoustel totiz i homebrew pomoci homebrew channelu. A na strankach homebrew channelu pisou, ze to jde jenom s verzi mensi nebo rovno 3.2 (pouziju-li iso) ale pri pouziti twilight hacku (bude mi stacit kopie hry kdyz budu mit chip k uspesnemu twilight hacku?) zadne omezeni neni, nebo se pletu?
Takze shrnuti.
1) Jake duvody proc neupdatovat konzoli?
2) Po updatu. Budu schopen provozovat homebrew channel?
3) Daji se nekde jinde sehnat (a jak spustit) aplikace z Wii shopu? Konkretne bych rad provozoval Operu webovy prohlizec.
Dekuji za odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.