Negotiator Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 nakolik bezpecny je tento softik? Vzhledem k tomu, ze mi jine downgrady nefunguji, tak bych ho testnul, ale vubec nevim, co a jak. A s ENG si taky kdovijak netykam (Sice neco malo prelouskam, ale potreboval bych to vysvetlit - POLOPATE) Dekuji A jeste jedna vec.....kdyz ve WII settings provedu format systemu, neobnovi mi to nahodou puvodni (vyrobni firmware?) -podle meho je to sice hloupost a smaze to akorat vsechny kraviny, co jsem tam nahral a firmware zustane ten co je, ale co kdyby to fungovalo treba jako DUALBIOS na nekterych PC deskach? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_Mnemonic Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 je to jednoduchy, bud ti to downgradnout pujde nebo ne - potřebuješ na to cIOSka, detailněji to mám v tutorialu o downgradu, snad cIOS 16 a 37, aby ti downgrader fakal... použij Wad Uninstaller, aby ses mrknul, jaké IOS máš nainstalované, použij po downgradu Wad Manager 1.3 na instally, nic jiného nefaká po ofic. updatu na 3.3, s 3.4 jsem se nesetkal a nechci riskovat :)) Jinak dávej si bacha na jedinou věc co se downgraderu týká, musíš downgradnout na stejný region - čili 3.3E, což je pal, musí být 3.2E, a nikdy neupgraduj nePALovým firmwarem na PAL konzoli... Když dáš format, hodíš tam default nastavení konzole jako když jí poprvé zapneš, ale fw zůstane stejný, nepřepíše ti na původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 downgrade cios je aj nieje downgrade FW v podstate je dolezite aky mas fw chod na 3.4 a urob fix je to bezpecne mam to osobne urobene ,jedine co ti nepojde je DVDx installer a spravy o pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.