Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

nakolik bezpecny je tento softik?

Vzhledem k tomu, ze mi jine downgrady nefunguji, tak bych ho testnul, ale vubec nevim, co a jak.

A s ENG si taky kdovijak netykam (Sice neco malo prelouskam, ale potreboval bych to vysvetlit - POLOPATE)

Dekuji

A jeste jedna vec.....kdyz ve WII settings provedu format systemu, neobnovi mi to nahodou puvodni (vyrobni firmware?) -podle meho je to sice hloupost a smaze to akorat vsechny kraviny, co jsem tam nahral a firmware zustane ten co je, ale co kdyby to fungovalo treba jako DUALBIOS na nekterych PC deskach? :D

Odesláno

je to jednoduchy, bud ti to downgradnout pujde nebo ne - potřebuješ na to cIOSka, detailněji to mám v tutorialu o downgradu, snad cIOS 16 a 37, aby ti downgrader fakal...

použij Wad Uninstaller, aby ses mrknul, jaké IOS máš nainstalované, použij po downgradu Wad Manager 1.3 na instally, nic jiného nefaká po ofic. updatu na 3.3, s 3.4 jsem se nesetkal a nechci riskovat :))

Jinak dávej si bacha na jedinou věc co se downgraderu týká, musíš downgradnout na stejný region - čili 3.3E, což je pal, musí být 3.2E, a nikdy neupgraduj nePALovým firmwarem na PAL konzoli...

Když dáš format, hodíš tam default nastavení konzole jako když jí poprvé zapneš, ale fw zůstane stejný, nepřepíše ti na původní.

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu