FrAySr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Čaw rozhodl jsem se pro vás udělat podrobnej návod jak pálit hry na X-Box 360, snad vám k něčemu bude a nebude tak nepřehlednej jako ty ostatní tady :) ImgBurn 1.) Odsud si stáhneme ImgBurn http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/imgburn/?g[hledano]=imgburn&g[oz]=2.4.2.0 a nainstalujeme. 2.) V ImgBurn klikneme na ''Write image file to disc"" 3.) Nahoře pod Source klikneme na Browse for a file... a najdeme stáhlou hru. Musíte mít u sebe .iso soubor a .dvd soubor. Označte soubor s koncovkou .dvd a dejte Otevřít. 4.) Vyberte mechaniku JEN V PŘÍPADĚ ŽE MÁTE 2 A VÍCE JAKO JÁ !!!!! 5.) Write Speed nastavte na 2,4x 6.) Až budete mít všechno hotové klikněte na ty 2 DVDčka dole. CLONECD 1.) Odsud si stáhneme CloneCD 5.3.1.0 http://rapidshare.com/files/73576009/CloneCD5310.zip a nainstalujeme. 2.) V CloneCD klikneme na "Zapsat CD ze souboru obrazu CD" 3.) Klikneme na ''Najít'' a otevřeme soubor s koncovkou .dvd 4.) Vyberte mechaniku - JEN V PŘÍPADĚ ŽE MÁTE 2 A VÍCE JAKO JÁ !!!!! 5.) Rychlost na 2-2,4x 6.) Oznáčíme obrázek DVD a Potvrdíme. Návod je napsán mnou žádny COPY :!::!: NA VYPALOVÁNÍ POUŽÍVEJTE JEN MÉDIA DVD+R DL. DOPORUČUJI TYTO VERBATIM http://www.xcomputer.cz/dvd-r-dual-layer-d108453.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Admini hlavně mu to nelockujte když si s tím dál tolik práce,my víme že návod dělal i dante ale snad jeden topic neuškodí. EDIT : Jinak moc pěkně udělané :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Oprav si plz ten "rozhold", verify bych nezapinal, zjistim to primo na xboxu a mozna bych nastavil book type. Neber to jako kritiku, kazda snaha zaslouzi oceneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisqle Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Book Type nastavit na DVD-ROM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Můžu se zeptat na co dvě mechaniky? a jestli je to nutné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ale on nikde nepíše, že jsou potřeba dvě mechaniky ... jen, že si máš vybrat mechaniku pokud jich v PC máš víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomecek91 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ono to nefunguje na verbatim DVD-R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Můžu se zeptat na co dvě mechaniky? a jestli je to nutné? Přesne jak napsal tekken :) vybrat mechaniku v ktere mas DVD a jen pokud jich mas vic nez jednu.:) ono to nefunguje na verbatim DVD-R? nn nefunguje musis mit DVD+R DL :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s vypalovanim na Mac OS X? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Nějak sem si to špatně vyložil, ale díky :) Chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s vypalovanim na Mac OS X? http://console-forum.net/showthread.php?t=37082 příště stačí jen hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Nějak sem si to špatně vyložil, ale díky :)http://console-forum.net/showthread.php?t=37082 příště stačí jen hledat. Hledal jsem, ale tohle hledani mi nejak poradne nefunguje, ze nenajde to co ma. Ale presto diky za link, myslim si ze to na tehle strance najde vice lidi a pomuze jim to, kdyz je to v tutorialech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 co se stane kdyz otevru ne .dvd ale .iso a vypalim?furt mi to nejde do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Iso bys asi vypalil jako normalni instalacku :) ale .dvd soubor ti udela AUDIO a VIDEO. Proste vypal .dvd a hotovo:idea::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 ok thanks:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Jestli sem to pochopil dobře tak to první IMGBurn je na pálení stahovanejch her z netu a to druhý (clone DVD) je na originálky z disku na disk:) je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 oboji je na paleny hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 ještě jeden takový topic a jdeš s červenou.....když už jsi chtěl něco dělat, měl jsi to napsat a dát to do jednoho topicu...příště červená a nevaruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Jen podotknu ze mi to de vypalit i na rychlost 4x. Mam LG vypalovacku. Uz sem takhle vypalil 20 her. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 cau chci se zeptat ma cenu to po vypaleni dat overit v imgburnu a cekat jeste dalsich cca 30minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 zbytečný čas navíc. prověříš to až v xku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 presne jak rika saza , v imgburnu cekas dalsi pul hodinu a pak ti to mozna ukaze Succesfull ale overeni v xboxu - no jeje tam mas dokonce hudbu a obrazky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 zbytečný čas navíc. prověříš to až v xku. presne jak rika saza , v imgburnu cekas dalsi pul hodinu a pak ti to mozna ukaze Succesfull ale overeni v xboxu - no jeje tam mas dokonce hudbu a obrazky :) no máte celkem pravdu ale pokud se dvd v nějaký části poškodilo ... taK v xku to zjistíš třeba až na konci hry a to už nemusíš mít v PC ... pokud někdo chce to kontrolovat tak at kontroluje podle mě až tak zbytečný to není ... já to třeba nekontroluju nemám na to čas xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 já jsem to kontorloval jen jednou když jsem vypaloval svou první staženou hru a to byl zrovna ninja gaiden 2 od té doby jsem to nedělal ani jednou a jede to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Pls help...nejde mi vypálit demo RS5 a tak rád bych ho testnul...jakmile to stahnes,musi to bejt v takove hierarchii 2. Vytvořte složku s názvem Content a v ní složku 0000000000000000 3. Do složky 0000000000000000 vložte to, co jste rozbalili z archivu. 4. Výsledný sled složek by tedy měl být takovýto: Content/0000000000000000/434387F2/00080000/F1DDFE89B7AB645A93E17B12DA7D91588B3255A343 a pak vypal na DVD. Dle týhle rady to zkoušim v img burn i v clone cd ale při zadání souboru mi to píše: TENTO SOUBOR NENALEZEN.PŘESVĚDČTE ZDA JSTE ZADALI SPRÁVNÝ NÁZEV SOUBORU. __________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUIS6 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 vypal to v neru jako datové dvd a mělo by to jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts