Xmatrix Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 ja jsem zadny book type nenastavoval u tohodle programu a mam notas asus takze pocitam ze tam bude i bvypalovacka asus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sevi Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Chtěl jsem se zaptat, byl by někdo ochotněj vypálit mi nějaký hry? Nemám moc dobrej přistup k netu, takže stahování her nepřichází v úvahu. Na ceně bychom se domluvili, ale představoval bych si třeba 700 Kč za 10 her (podle mýho výběru). Kontakt na mě- Sevi@email.cz . Díky chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Mám vypalovačku LG a když tam mám změnit v IMGburn CHANGE BOOK TYPE TAK TAM NENÍ NIC JAKO DVD-ROM. tO SE TAM BEZPODMÍNEČNĚ MUSÍ ZAŠKRTÁVAT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 na booktype se vyprdni . normos to vodbouchni a vypaluj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yamata Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tak mam taky problem vypalil jsem uz asi 15 her ok :) a ted dve za sebou pisou error img zde : http://img.54.cz/images/71181-Bez_nazvu.JPG . Obe hry jsou od allstars :) tak nevim podelal sem uz minimalne 15 dvdcek imation . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 mozna bude problem v tom ze to jsou imation , nejlepsi volba verbatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Mám vypalovačku LG a když tam mám změnit v IMGburn CHANGE BOOK TYPE TAK TAM NENÍ NIC JAKO DVD-ROM. tO SE TAM BEZPODMÍNEČNĚ MUSÍ ZAŠKRTÁVAT? divny LG to tam ma ja osobne to nastavuju, ale u LG bych se nebal to nenastavit urcite umi zmenu booktypu u DVD+DL takze smaz i bez toho. ale neplati to pro vsechny vypalovacky pokud proste neumi vypalovacka zmenu booktype u dvd+DL tak je to problem protoze pak to nepujde prehrat. ja mam v booku max 2 roky starej vypalovacku Philips a ona neumi booktype zmnenit u DVD+DL a tak sem to skusil vypalit bez toho a kdyz sem to dal do xka tak to samozrejmne nejelo a kdyz sem jukl v PC na booktype tak bylo DVD+R DL a u ostatnich her mam DVD-ROM. mozna bude problem v tom ze to jsou imation , nejlepsi volba verbatim To neni zcela pravda mam vypalene hry i na Philips medii jeden cas sem je mel za 30kc kus v krabce. a vse v pohode. Dokonce jeden znamej co je v amerece tam kupuje nejaky uplny nonyme sracky za pakatel a ma na nic mraky her a vse OK. a ani Verbatim neni JIstota stoprocentni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 A co se stane když dám do NEOFLASHOVANÉHO xboxu pirátský DVD? Já to zkoušel a mě se to pustilo jako film, jenom ta uvodní obrazovka. To je dobře nebo špatně? Protože jestli se tam normálně objevuje něco jinýho tak to mám asi špatně vypálený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 A co se stane když dám do NEOFLASHOVANÉHO xboxu pirátský DVD? Já to zkoušel a mě se to pustilo jako film, jenom ta uvodní obrazovka. To je dobře nebo špatně? Protože jestli se tam normálně objevuje něco jinýho tak to mám asi špatně vypálený To je dobře, kdyz sem nemel flash tak mi to udelalo to samy u GTA IV ;-) Po flashi jelo to samé DVD GTA IV uplne v poho jako hra ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fairness Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ahoj, prave jsem si smahnul NHL 09 a najela mi jen ta obrazovka, co najede, kdyz neni Xko flashnute... co mam delat?FIFA mi normalne jede a NHL ne...poradte cim by to mohlo byt.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Zdar vypalil sem si hro cod 5 rychlosti 4 podle navodu a kdyz sem to dal do xka napsalo me to open tray a dvd me to nenacetlo... i kdyz mam xko arcade + z hrejte tak ze by melo bejt flashli a vtom asi problem nebude... mam dvd +dl ale znacky PHILIPS myslyte ze to na to ma vliv... Vypalovacku mam znacky Asus asi pul roku starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 a pálil si .iso nebo .dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 .dvd sem dal at me to vypali... po vypaleni to xko chvily nacitalo a pak napsalo at open tray a nic proste prestala nacitat ... origa jdou a xko mam od ledna 09 jak sem psal dal sem za nej 5200 a mela by to bejt verze arcade + ale nevim co s tim je... kdyz otevru iso v kompu tak vidim pouze video a zvuk jako u dvd videa poradte diky .. podle me to bude delat medium... zejtra zkusim vypalit na verbatim +dl a rychlosti 1x... jeste nejaky rady pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Zkus treba clone cd pokud pouzivas img burn nebo naopak . Zkontroluj si iso v mulleteru a pal co nejnizsi rychlosti na DVD+R DL na verbatim medium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Pouzivam Clone v 5.1.3.1 nebo to co je napsano v tom navodu... jak se chova xko ktere nema flasch mechaniky... co udela xko bez flasche kdyz do nej dam palene dvd... ale ja mam konzoli s upravenou mechanikou a melo by to jit zejtra koupim verbatim dl + a zkusim znova treba byly philipsi spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jaky si mel philipsy ?? ja tu mam nejaky 2,4x tusim a v pohode mam na nich spousta her a pak i ty rychlejsi a taky ok i kdyz test v kprobe byl horsi nez s tema pomalejsima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ahoj, chci se zeptat jestli je jedno či to vypálim na DVD+R DL nebo na DVD-R DL...A jeste mam jeden dotaz... Az budu mit tu hru vypalenou, nestaci ji jen kopirovat v neru, kdyz to budu chtit nekomu vypálit ? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ahoj, chci se zeptat jestli je jedno či to vypálim na DVD+R DL nebo na DVD-R DL...A jeste mam jeden dotaz... Az budu mit tu hru vypalenou, nestaci ji jen kopirovat v neru, kdyz to budu chtit nekomu vypálit ? Díky... 1. pouze + 2. myslim ze to jde normalne vysmahnout, ale nevim jestli v neru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 nevite cim to je ze se mi ze 7gb vypali jen 5,31MB dikes mam ve dvd i iso pouzivam IMG burn cloneCD i DVDdecrypter vsude stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Bud spatny DVDcka nebo vypalovacka (asi) :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ahoj, chci se zeptat jestli je jedno či to vypálim na DVD+R DL nebo na DVD-R DL...A jeste mam jeden dotaz... Az budu mit tu hru vypalenou, nestaci ji jen kopirovat v neru, kdyz to budu chtit nekomu vypálit ? Díky... JO stačí to vypálit v neru a já to dokonce pálím i na max a vše šlape jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 DVD sptatný nevim Koupil jsem si Verbatim DVD+R DL a nic zkousel jsem to 2x a porad nic zkousel jsem hru Assasin Creed a Resident evil 5 mel jsem tam DVD asi o velikosti 1kb a ISO o velikoosti 7gb postupoval jsem podle mnavopdu v CDclone a omylem sem tam dal obyc DVD a napsalo mi to ze disk je mensi nez soubor tak jsem to pochopil tak jsem tam dal DVD+R DL a vypalovalo se mi to 40minut je ozny z se mi to urcite casti sekne? ze j to vypalovackou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 nedela nekdo zalohovane hry na prodej tre 1KS 100Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 hledam typka co mi nabizel hry na prodej za 150kc jestli to beru chci mu dat svoje icq 367363671 a aby se ozval mel bych ar dotazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 chcem sa opýtať či treba aj v CLONECD niekde nastaviť DVD-ROM ??? edit: tak odpovie mi už niekto ???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts