david7090 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 šaq já ti to neberu..a nehádám se..ale je tu někde napsaný proč to nero neumí?:roll: asi tim ze neumi vypalit .dvd soubor protoze ted sem to zkousel prostě najit hru kdyz si tam davaš jako jaky chces soubory vypalovat tak dvd tam nebylo tak asi proto , a taky se nehadam ,ale diskutuju xD a dost spamovaní sry za ot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Hele a na to DVD mám vypálit jenom .dvd soubor nebo .iso i .dvd soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 V imgburnu si kliknes jenom na .dvd a ono se ti samo vypali .img :) jak je to v clonedvd to nevim ale asi to bude stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 podívej se na první stranu je tam navod.. tomu by porozuměl i nezkušený člověk.. jinak vypaluje se .dvd Bitchy: Rychlejší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 mam takovy trapny problem stahl sem si assassins creeds a mam to zararovane v partech a nevim jak to mam udelat abych mnel *dvd a *.iso:!: pres daemon to nede to se my udela jen to iso na audio_ts a video_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 A ty party mas rozbaleny? Pokud ne tak rozbalit. A pokud se ti rozbali jen .iso tak je tu nekde navod na to jak vytvorit .dvd soubor :) Je to jednoduchy :) nejak sem z tvyho popisu nepochopil kde presne mas chybu :)a daemon je ti v xboxovejch hrach k nicemu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 no ja to rozbalil v daemon tools tak v cem to mam teda rozbalit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jo a jak vytvorit *.dvd to vim ale nwm *.iso :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 dobry uz sem na to prisel ja sem upe lama take hlouposti sem tam delal :D:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Který z těchto dvd bys te mi doporučili k pálení her http://www.alza.cz/doplnky-komponenty/media-cd-dvd/dvd-media/dvd-r-dual-layer/48848919.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Který z těchto dvd bys te mi doporučili k pálení herhttp://www.alza.cz/doplnky-komponenty/media-cd-dvd/dvd-media/dvd-r-dual-layer/48848919.htm urcite verbatim(zaruka kvality) http://www.alza.cz/dvd-r-dual-layer-d108453.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 rozhodne vermbatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jo a nezapomen jen dvd+r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilla Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 zdravičko...palil jsem 3 dvd...2 rozne hry na svou ruznych noteboocich...a udělalo mi to toto ... nevim co stím...diky za radu http://picasaweb.google.cz/zilla0599/Pictures?authkey=Gv1sRgCMis4N-VqfvIZQ#5361746770223062802 prosim o radu diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Rekl bych ze budes muset koupit novou vypalovacku . Ale nejdriv se ujisti jestli mas soubor .dvd a iso ve stejne slozce a maji stejny nazev... Taky iso zkontroluj v programu abgx360 : http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 zkus jiny program na vypalovani , treba clone cd a taky jine medium , pokud nepalis na verbatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilla Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 tak jsem to zkontroloval...nevim co by to mělo udělat...na konci bylo jen ALL CRCs match...verification was succesful...press any key to exit...nějak tak myslim...jinak novou palirnu ,to same mi udělalo na 2 hrach ale i na svou pc...dve ruzne hry jsem zkusil na mem pc a jednu taky tu samou na druhem...jednou se to seklo v 70% podruhe v 64 a potřetí zase v 70%...tak nevím,nemam možnost to zjistit pač je sobota a všede zavřeno...tak když tak v ponděli...ale ten programek to měl behem 2 minut zkontrolovane...je to vše ok? mam z toho vypsat jeste něco vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Pokud to tam nevyhodilo nikde chybu tak by melo byt iso ok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilla Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 no žadny error tam nebyl se mi zda...nic zkusim zajed do kaufu třeba tam budou dvd...jo a zajimalo by mě zdali ten soft opravuje sam ty chyby a ukaže mi že je tam chyba nebo jak funguje...jakože to co jsem palil mi ukazalo že je nejspiš ok...tudíš to nijak nezměnilo ten image soubor a tim padem to bude zase spatně palit co...zatím diky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilla Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 hmm tak v clone cd mi to vypalilo do 100% a pak prd...xbox to vubec nenačte...je to nějake čudne...nevim co s tím...zkusim jeste palit na jine vypalovačce ale je mi to divne...že to ani na jednom notasu nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 no žadny error tam nebyl se mi zda...nic zkusim zajed do kaufu třeba tam budou dvd...jo a zajimalo by mě zdali ten soft opravuje sam ty chyby a ukaže mi že je tam chyba nebo jak funguje...jakože to co jsem palil mi ukazalo že je nejspiš ok...tudíš to nijak nezměnilo ten image soubor a tim padem to bude zase spatně palit co...zatím diky moc... Záleží, jak máš ABGX nastavenej, jsou tam na výběr autofixy a ty Ti tu případnou chybu opraví. Jenom se zeptám, protože ses o tom nezmiňoval. Pálíš na DVD+R DL? A hlavně kub Verbatimky, jiný dvd jsou vyhozený peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilla Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 verbatim pluska ...vše jsem si o tom početl na netu jsou navody a když jsem dle nich jel tak mi to proste udělalo to v těch 70% ...a pak prd...klon mi dojel do 100% a pak taky prd...jen bych se zeptat kde nebo co bylo to s nějakym nastavením...autofix nebo tak...zatím diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcas Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 pls poradte mi nekdo vypalil som si oblivion v img burnu nachadzali sa tam subory oblivion.dvd a oblivion.000 ...... ked som dal dvd do mechaniky vobec mi ho nenacitalo aj po tym ako som oblivion.000 zmenil na iso ...poradte pls cim to moze byt ...skusal som aj rozne DVD....dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Do ktere mechaniky , virtualni ? A nebo si to vypalil a nejde to ? Pak si nekde postupoval spatne ... Projed si iso v programu abgx360 , navod tu na foru mas . Vypalujes na dvd+r dl ? Mas vubec mechaniku v xboxu flashlou ? Muze to byt i vypalovackou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcas Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 mam flashnuty xbox... napaloval som uz dve hry na tie iste dvd a idu v pohode nenacita mi to ani v compe ani v xboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts