Moderators romeno Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 projed to tim abgx360 jak sem uz rikal a hod mi sem screen z logu. http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 K vypalovani pouzij clone cd . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcas Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/684/bbbu.png tu to je snad je to ono ::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Vadne iso zrejme . Zkousel si to projet jeste jednou potom ? Je mozny ze to abgx360 opravil... Ale spis bych rekl ze ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcas Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/9999/capture08052009171807.png Neviem nevyznam sa v tom ale nic cervenym tam napisane neni tak by to mohlo byt ok ne ??? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jo je to v pohodě. Myslím, že nebudeš mít nižší FW jak 1.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcas Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Takze to uz mozem vypalit pojde to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jo, můžeš. Pokud se Ti něco pokazí, tak už to není problém toho isa, ale vypalovačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Je normální, když pálím v Img Burnu 2,4x ,ze je to za cca 25 minut vypálený ?? Slyším jak tady každej pálí 40 minut atak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 To normální není. Možná tvoje vypalovačka nepodporuje tak nízkou rychlost. Sice nastavíš rychlost 2.4x, ale přitom pálí rychlostí 4x. Příště se při vypalování koukni v imgburnu, jakou rychlostí to vypaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 V Imgburnu, mám nastaveny vždy 2,4x, ale při páleni mi to píše: Write speed: 2,4x a Write rate 4,0x. V infu o mediu mi to ted napsalo Write speed: 4x 6x 8x 10x tak to možná bude i tím ... Každopádně nemám při hraní žádny problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Kdyby Ti hry začaly blbnout, tak bys musel koupit novou palírnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
recv Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém s vypalím her.Vždy mi na pc naběhne vypalování uspěšně dokončeno ale na xboxu mi naběhne open tray.Nevíte někdo náhodou ,kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 V čem to vypaluješ? Na jaký dvd vypaluješ? A máš zkontrolovaný image? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém s vypalím her.Vždy mi na pc naběhne vypalování uspěšně dokončeno ale na xboxu mi naběhne open tray.Nevíte někdo náhodou ,kde je chyba? To nemá nic společnýho s vypalováním, mechanika ti jde do kytek. Ted jsem to měl taky a vždycky mi to nechtělo načíst. Musel vysouvat a zasouvat mechaniku a potom se to načetlo. Dal jsem to reklamovat a už to jede v poho. Ale jelikož nemam flash tak jsem byl v klidu ale ty jsi jak si v blbější situaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
recv Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 vypaluji to v clone cd na dvdDL+.Jak jako zkontrolovat imge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém s vypalím her.Vždy mi na pc naběhne vypalování uspěšně dokončeno ale na xboxu mi naběhne open tray.Nevíte někdo náhodou ,kde je chyba? jestli ti tam nabehne ta chyba ze mas vycistit dvd a restartovat xbox (coz se delo me) tak me pomohlo nedrkat pri vypalovani do compu a vypalovat rychlosti 1x 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
recv Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ne mně tam naběhne open tray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 vypaluji to v clone cd na dvdDL+.Jak jako zkontrolovat imge imagem to nebude protoze jestli to stahujes z console fora tak je to zkontrolovany minimalne 1000x :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ne mně tam naběhne open tray hmmm tak to bude mozna vopravdu mechanikou v xboxu zkus cistici cd (ale pochybuju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
recv Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ne ja stahuji na czshare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Koukni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=57624. Tam je návod, jak kontrolovat hry v ABGX, pokud to iso je správný, tak Ti odchází laser v mechanice v xku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Co mas v mechanice za fw ? Tohle delakdyz mas starsi nez 1.51 . Zkus hru opatchovat a vypalit, viz. : http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 prosimte romeno ve svym navodu pises : sežeňte si zařízení pro připojení vašeho X360 disku k počítači, kde bych sehnal takovy zarizeni ???? dik :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ono staci i hdd vyndat z krabky a pak ho normalne pripojit pres sata :) Ta redukce se asi dost spatne schani , mozna ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ono staci i hdd vyndat z krabky a pak ho normalne pripojit pres sata :)Ta redukce se asi dost spatne schani , mozna ebay... scekni todle nasel jsem tam origo kabel vod microsoftu za 230 kč :wohow: :http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Transfer-Cable-Data-Migration-Kit-4-XBOX-360_W0QQitemZ170363345329QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item27aa7259b1&_trksid=p3286.c0.m14#ht_4084wt_827 sakra sory kdyt sem v tematu Pálení Her na X-Box360 to me nedoslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts