Rooney10 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 takze s tim nic neudelam jo-? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Zeptej se toho, kdo ti to flashoval co tam máš za iXtreme a pak si to patchni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ale nevim to preste a jak kdyztak zjistim jaky mam iXtreme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 1.) Zeptat se flashera 2.) Rozebrat Xko a připojit ho k PC 3.) Vyzkoušet která wave fugnuje/nefuguje a odvodit od toho verzi firmwaru ... 4.) Podle data flashnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jsem celkem zacatecnik a nevim co po me chces, xbox mam pres inzerat a ten borec nevi jaka verze flashu tam je tak co mam delat, xbox mam pripojeny k xlive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Přečti si topic pro začátečníky, když ti to potom nebude jasný, tak se ptej ... mimochodem, odpoj se, můžeš dostat ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 z xlive?Proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Dyt ti to píšu, můžeš dostat ban! a přečti si topic pro začátečníky, protože jestli se ještě jednou zeptáš na něco, co je tam napsaný, tak dostaneš kartu :censored: to seš tak línej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 OMG sám kenny tu má i tutoriál pro začátečníky je ůplně první v tutoriálech panebože na co to tu potom ti lidi dělaj ty tutoriáli, toto už je normálně urážka autora xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 NEMUSIS PATCHOVAT, staci ti vypalit activation disk, tutorialy tu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 NEMUSIS PATCHOVAT, staci ti vypalit activation disk, tutorialy tu jsou Patchnut hru cez 360WavesPatcher je niekolko minutova zalezitost, tak naco vkladat pred kazdou hrou aktivacne DVD? Nevidim v tom vyznam, pretoze s flashom na XLive ani nahodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Patchnut hru cez 360WavesPatcher je niekolko minutova zalezitost, tak naco vkladat pred kazdou hrou aktivacne DVD? Nevidim v tom vyznam, pretoze s flashom na XLive ani nahodou. protoze s novym fw ti tve patchnute nepujdou navic po patchnuti se ve hre muzou vyskytnout chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ake chyby mas na mysli? Ja som nijake nezaregistroval. Co sa tyka noveho fw., tak si ho mam naco davat, ked by som si kupil novy X360, tak si dam fw. 1.4 :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ake chyby mas na mysli? Ja som nijake nezaregistroval.Co sa tyka noveho fw., tak si ho mam naco davat, ked by som si kupil novy X360, tak si dam fw. 1.4 :bash: treba kdy by jsi nekdy chtel na live, ted tady nechci resit bezpecnost a nebezpecnost banu ale kdyby nekdy s novym fw tak mas smulu no a co se me tyce kamarad si vypalil patchnute gta ja z toho smaeho isa jeste pred patchnutim normalni, jemu se porad zasekavala jedna ukazka a tu misi proste nemohl spustit, protoze vzdy musel restartovat xbox, vypalene na spolehlive vypalovacce co nikdy nic nezkazila a naprosto neposkrabane, na 90% se domnivam ze to bylo patchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 treba kdy by jsi nekdy chtel na live, ted tady nechci resit bezpecnost a nebezpecnost banu ale kdyby nekdy s novym fw tak mas smulu U mna to nehrozi...moje heslo: Na XLive jedine s neflashnutou konzolou a s originalkami. Takze moze byt aj neviem ake LT fw. :cheesygrin: Bolo aj 1.6 bezpecne a "par" ludi potom vyplakavalo, ze dostali BAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rav4ge Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Všechny zdravím, potřebuji pomoc, poprvé jsem zkoušel vypálit staženou hru z pirate bay call of duty: modern warfare 2. Problém je v tom, že když hru vypálím a následně strčím do x360, tak obrazovka zčerná, medium se chvíli načítá a pak se obrazovka vrátí zpět a vyskočí okýnko Media Player, kde je napsáno Cant read media. Nevím co dělám špatně. Mechaniku, z které vypaluji je samsung, je úplně nová, včera jsem ji kupoval. Postupoval jsem dle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=39454 pro imgburn, akorát jsem vypaloval rychlostí 1x. Než jsem hru vypálil, zkontroloval jsem hru dle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Jedině co nevím, tak jaký je firmware mého flashe v x360. Vím jen, že jsem si xko nechal flashovat v prosinci 2008. Nevíte kde je problém nebo co dělám špatně? Všem moc děkuju za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 budes muset patchnou ale nwm na co budeš muset skusit... a ještě možná blbá hra podle abgx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Co jsem ta to rychle kouknul, tak to vypadá, že je poškozený to ISO //EDIT: Kdyby bylo v pořádku, tak to musíš patchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rav4ge Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 takže to znamená, že jsem stáhl poškozenej image? podle toho jak tam vypsal toho videa apod. červeně info? a kdyby vše bylo zeleně, jelikož mám starší firmware flashe, tak to musím opatchovat z wave 4 na wave 2 protože mám starší firmware (když to bylo flashováno v prosinci 2009 )? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rav4ge Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 tak jsem to opatchoval z wave 4 na wave 2 a už se dvd aspoň spustilo, chce to u cod: mw2 nainstalovat update, jenže když dám yes...napíše mi to Cant install the update. This disc is unreadable. 1)Clean the disc with a soft cloth. 2) Restart the console. Takže z problému se stal jinej problém :D sakra, už ve mě hrklo že to pojede a ono nic, nechápu proč to nepřečte, když používám dvd+ verbatim dl ale když dám to cod: mw2 instalovat na disk, tak je zajímavý že to jde...co s tím? :( dokáže mi někdo pomoct nebo nějak správně nasměrovat jak tento problém vyřešit prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 na foru v download software sekci si stahni update dashboardu na flashku, nebo ho vypalis na cd, zapnes xbox a musis to mit na cd nebo mit zapojenou flashku v xboxu a nabidne ti to ten update, ten udelas a pojede ti mw2 a novy hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 rav4ge, ked nemas v konzole potrebny dash, ktory hra pozaduje, tak z opatchovanej hry uz dash neupdatnes. Dash 8955 treba stiahnut do PC z xbox.com, rozbalit, System update dat na USB flashku a tak si konzolu updatnut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rav4ge Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak jsem to ozkoušel, stáhl jsem si ten update, mrskl to do flashky a pak do xboxu a ejhle, cod modern warfare II frčí jak hodinky :) úplná paráda, fakt Vám všem moc děkuju za všechny rady co jste mi dali, protože mi všechny pomohly k tomu abych to rozchodil a teď doufám, že takto pofrčí i ostatní hry...ještě jednou všem moc děkuju !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w3ston Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 fungujou oba programy na Win7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 fungujou oba programy na Win7? Ano, spíš doporučuju ImgBurn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts