Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jednoducha otazka.. Odpoved na ni slozitejsi. Nebudu se tu ptat, co date brachovi/sestre atp.. To je vetsinou jednoduche, to se vzdy neco najde - znate je, jsou mladi apod. Ale co date rodicum? Jak jste to vyresili? Ja se priznam, ze jeste nemam nakoupeno a ze tento tezky ukol stale oddaluji.. Samozrejme asi zajdu do levnych knih a nekam do domacich potreb, do knihkupectvi.. To je tak ale vse, co mne napada.. //edit srry za chybu, Vanoce samozrejme velke V.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Vidim to na snidani do postele x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jen nejakou malickost , ja po nich taky nic nechci :D Klasika cigara fotrovy , a matce + mozna nejakou vonavku ze ma zaroven i narozky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tata vĹľdycky chtÄ›l zippák, tak proÄŤ ne ;) a mama si vybrala zlatej prsten ... o5, tak proÄŤ ne ... PrarodiÄŤe poĹ™ešĂm bÄ›hem přÚtĂho tĂ˝dne ... Na tyhle Vánoce prostÄ› šáhnu hluboko do kapsy ... Jinak dĂky za zaloĹľenĂ tĂ©matu, ještÄ› chvĂli a udÄ›lal bych ho já ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 To já ted nejsem zrovna v balĂku takĹľe mámÄ› budu muset nakreslit nÄ›jakej obrázek tĹ™eba na sklo (stejnÄ› jĂ to udÄ›la vÄ›tšà radost neĹľ kdyĹľ bych ji koupil nÄ›jakou volovinu kterou stejnÄ› nepotĹ™ebuje . A co tátovi? To asi necham na segre , prtoĹľe vÄ›tšinu dárkĹŻ kupujem spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 matka má novou koupelnu, takĹľe zajdu do obi a mrknu na nejaky peknĂ˝ chromovanĂ˝ pĹ™ĂslušenstvĂ ((: a fotĹ™Ăkovi .. no pĹ™emejšlel jsem o dárku kterĂ˝ vyuĹľiju i ja a to nejakĂ© ubber sluchátka ke kompu páč tam prosedĂ vĂc ÄŤasu jak já :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 netusim co rodicum dam asi to nic moc nebude protoze nemam moc penez tak to bude jen nijaka ta blbustka jako jsou svicky vonavky chlast cigara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 tatĂn: Jack Daniels Gold Medal, ÄŤepice, šála, rukavice. matka: šála, Calvin Klein Euphoria dárkovĂ© balenĂ, a nÄ›jakĂ© vĂno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybi.Salat Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Dám jim DVD "Cesta Rájem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ja to letos vidim na ponoĹľky a svetr s jelenem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 RadÄ›ji to nebudu psát konkrĂ©tnÄ›, jelikoĹľ by to zde našli :D. Jako minulĂ˝ rok, podĂvám se na nÄ›co v NÄ›mecku v Dráždanech, kam opÄ›t jedeme se školou. Jinak prarodiÄŤĹŻm kupuji papacĂ dárek, samu si o to Ĺ™ekli. SestĹ™e musĂm nÄ›co vymyslet, ale to nebude problĂ©m ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 lol :D :mati naky stolek do postele na NTB a tatikovi asi zas nakou vonavku nebo neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Otec dostane krabici znaÄŤkovĂ˝ch doutnĂkĹŻ a jelikoĹľ je to šĂlenĂ˝ paĹ™men, mám pro nÄ›j uĹľ koupenou hru Red Alert 3 (mimo jinĂ© je fanouškem sĂ©rie c&c). Loni dostal Colina Dirt. Matka uĹľ to má jasnĂ©. Jednou o vĂkendu jsem ji vezl do obi pro nÄ›jakĂ© drobnosti, jak jsme procházeli, tak uvidÄ›la takovĂ© ty vÄ›ci na vaĹ™enĂ, jak jsou ty Ĺľufánky a takovĂ© ty dĂravĂ© lĹľĂce na cedÄ›nĂ tÄ›stovin, atd. Velice se ji to lĂbilo, jenĹľe Ĺ™Ăkala Ĺľe je to moc drahĂ©. A já na to Ĺľe ji to klidnÄ› jen tak koupim a ona Ĺľe teda jo, ale jedinÄ› jako k VánocĹŻm. TakĹľe nemusĂm dál pĹ™emýšlet co koupit mamce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jako kaĹľdej 23. prosince budu lĂtat po krámech a nÄ›co schánÄ›t :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ty jo ja vubec nevim...:? poradte nekdo muj otec nepije a nekouri hry uz taky nehraje jenom furt pracuje...a matka..teda nevlastni matka je na me furt desne nasrana...nebo ja nwm divna kze neco neutralniho..jednou sem ji dal bonbony s prichuti svabu a nelibilo se ji to...:D jinak nevco vymyslim ale tohle je fak tezky..a hlavne pls ne moc drahy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ZávidĂm vám ty nápady... rodiÄŤe nepaĹ™ej, nekouĹ™ej, nepijou, nemaj novĂ˝ koupelny, nepotĹ™ebujou nic k notebookĹŻm, všechno co potĹ™ebujou maji... sakra co mam koupit..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mod_alesek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mamce: neakou dĹ™evÄ›nou šošku s ÄŤernochem...ma rada tydhle rastafaraj veÄŤi xD (asi s pindikem :D:D ) tatkovi: zatim nvm, asi vonavku pĹ™ĂtelkynÄ›: náramek a soad vlajku(nvm kcemu ji bude) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 No stejnou otázku uĹľ sem si poloĹľil tentokrát nemám problĂ©m s dárkem ale s pÄ›nezma doufám Ĺľe to nÄ›jak zvládnu btw: Tátovi nejspĂš drbátko na záda kterĂ© se mu rozbilo :D a mámÄ› nejspĂš nÄ›jakĂ˝ parfĂ©m :D nebo Ĺ™etĂzek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ZávidĂm vám ty nápady... rodiÄŤe nepaĹ™ej, nekouĹ™ej, nepijou, nemaj novĂ˝ koupelny, nepotĹ™ebujou nic k notebookĹŻm, všechno co potĹ™ebujou maji... sakra co mam koupit..:D sadu prezervativĹŻ xD nebo neco do auta, ci do kuchyne.. napada me treba luxusni pena do koupele se sadou svicek ?.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mamce: neakou dĹ™evÄ›nou šošku s pĹ™ĂtelkynÄ›: náramek a soad vlajku(nvm kcemu ji bude) :D no na zedd ci na akce neee? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Docela se divim, jak vaše rodiÄŤe nazĂ˝vate matkou a fotrem. :/ Jinak já zajdu s mámou do C&A a ona si vybere nÄ›jakĂ˝ obleÄŤenĂ. A tátovi nÄ›jakĂ˝ košile v BlaĹľkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Docela se divim, jak vaše rodiÄŤe nazĂ˝vate matkou a fotrem. :/Jinak já zajdu s mámou do C&A a ona si vybere nÄ›jakĂ˝ obleÄŤenĂ. A tátovi nÄ›jakĂ˝ košile v BlaĹľkovi. maminka mamca mati matka mama tatinek tatĂk otec fotrik tata .. pro dve slova mnoho vyrazu v cem je problem? znamena to vsechno to same :bash: akorat to vyznĂ jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mamince: vodováhu na foťák :D (ÄŤasto fotĂ) tatĂnkovi: musim ještÄ› našetĹ™it ale takovej ten noĹľĂk Ĺ vĂcarskej bo jakej (jednou kdyĹľ jsem byl malej tak jsem mu ho znĂÄŤil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 nemam je rád ale rád bych jim nÄ›co koupil :) ale nejsou prachy tak asi nic nebude :P:) no moĹľná jo, ale sem dÄ›snÄ› v dluhu a zadluĹľovat se zase nebudu x'-D otec mi obvykle dává takhle prachy kdyĹľ mam pĹ™Ăbuznejm nÄ›co koupit...ale co koupit? já fakt nevim...:P:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ja nemam ani korunu takze asi popreju vesely vanoce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.