Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co date rodicum k vanocum?

Anonymous_

Recommended Posts

Jednoducha otazka.. Odpoved na ni slozitejsi. Nebudu se tu ptat, co date brachovi/sestre atp.. To je vetsinou jednoduche, to se vzdy neco najde - znate je, jsou mladi apod.

Ale co date rodicum? Jak jste to vyresili? Ja se priznam, ze jeste nemam nakoupeno a ze tento tezky ukol stale oddaluji.. Samozrejme asi zajdu do levnych knih a nekam do domacich potreb, do knihkupectvi.. To je tak ale vse, co mne napada..

//edit srry za chybu, Vanoce samozrejme velke V..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tata vždycky chtěl zippák, tak proč ne ;)

a mama si vybrala zlatej prsten ... o5, tak proÄŤ ne ...

Prarodiče pořeším během příštího týdne ... Na tyhle Vánoce prostě šáhnu hluboko do kapsy ...

Jinak díky za založení tématu, ještě chvíli a udělal bych ho já ...

Odkaz ke komentáři

To já ted nejsem zrovna v balíku takže mámě budu muset nakreslit nějakej obrázek třeba na sklo (stejně jí to uděla větší radost než když bych ji koupil nějakou volovinu kterou stejně nepotřebuje . A co tátovi? To asi necham na segre , prtože většinu dárků kupujem spolu.

Odkaz ke komentáři

matka má novou koupelnu, takže zajdu do obi a mrknu na nejaky pekný chromovaný příslušenství ((:

a fotříkovi .. no přemejšlel jsem o dárku který využiju i ja a to nejaké ubber sluchátka ke kompu páč tam prosedí víc času jak já :D:D

Odkaz ke komentáři

Raději to nebudu psát konkrétně, jelikož by to zde našli :D.

Jako minulý rok, podívám se na něco v Německu v Dráždanech, kam opět jedeme se školou.

Jinak prarodičům kupuji papací dárek, samu si o to řekli. Sestře musím něco vymyslet, ale to nebude problém ;)

Odkaz ke komentáři

Otec dostane krabici značkových doutníků a jelikož je to šílený pařmen, mám pro něj už koupenou hru Red Alert 3 (mimo jiné je fanouškem série c&c). Loni dostal Colina Dirt. Matka už to má jasné. Jednou o víkendu jsem ji vezl do obi pro nějaké drobnosti, jak jsme procházeli, tak uviděla takové ty věci na vaření, jak jsou ty žufánky a takové ty díravé lžíce na cedění těstovin, atd. Velice se ji to líbilo, jenže říkala že je to moc drahé. A já na to že ji to klidně jen tak koupim a ona že teda jo, ale jedině jako k Vánocům. Takže nemusím dál přemýšlet co koupit mamce :)

Odkaz ke komentáři

Ty jo ja vubec nevim...:? poradte nekdo muj otec nepije a nekouri hry uz taky nehraje jenom furt pracuje...a matka..teda nevlastni matka je na me furt desne nasrana...nebo ja nwm divna kze neco neutralniho..jednou sem ji dal bonbony s prichuti svabu a nelibilo se ji to...:D jinak nevco vymyslim ale tohle je fak tezky..a hlavne pls ne moc drahy !!!

Odkaz ke komentáři

Guest mod_alesek

mamce: neakou dřevěnou šošku s černochem...ma rada tydhle rastafaraj veči xD (asi s pindikem :D:D )

tatkovi: zatim nvm, asi vonavku

přítelkyně: náramek a soad vlajku(nvm kcemu ji bude) :D

Odkaz ke komentáři

No stejnou otázku už sem si položil tentokrát nemám problém s dárkem ale s pěnezma doufám že to nějak zvládnu

btw: Tátovi nejspíš drbátko na záda které se mu rozbilo :D a mámě nejspíš nějaký parfém :D nebo řetízek :D

Odkaz ke komentáři

Závidím vám ty nápady... rodiče nepařej, nekouřej, nepijou, nemaj nový koupelny, nepotřebujou nic k notebookům, všechno co potřebujou maji... sakra co mam koupit..:D

sadu prezervativĹŻ xD

nebo neco do auta, ci do kuchyne.. napada me treba luxusni pena do koupele se sadou svicek ?.. :D

Odkaz ke komentáři

Docela se divim, jak vaše rodiče nazývate matkou a fotrem. :/

Jinak já zajdu s mámou do C&A a ona si vybere nějaký oblečení. A tátovi nějaký košile v Blažkovi.

maminka mamca mati matka mama

tatinek tatĂ­k otec fotrik tata ..

pro dve slova mnoho vyrazu v cem je problem? znamena to vsechno to same :bash: akorat to vyznĂ­ jinak

Odkaz ke komentáři

nemam je rád ale rád bych jim něco koupil :) ale nejsou prachy tak asi nic nebude :P:) no možná jo, ale sem děsně v dluhu a zadlužovat se zase nebudu x'-D

otec mi obvykle dává takhle prachy když mam příbuznejm něco koupit...ale co koupit? já fakt nevim...:P:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu