ludyv Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 stáhnul jsem si tento program...je zabalenej v raru...kam a jak ho mám dostat do PSP??? Přes commandera? a do jaké složky v PSP? DEKUJU :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 rozbalit..a do PSP/GAME .... jako všechny HB aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ludyv Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 rozbalit..a do PSP/GAME .... jako všechny HB aplikace Přes commandera? mám to tam...ale píše mi to CORRUPTED DATE.... a nelze to spustit... píše mi to ..HRU nelze spustit... a corrupted date... co s tím? marek_2080: pouzivej edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Přes commandera?mám to tam...ale píše mi to CORRUPTED DATE.... a nelze to spustit... píše mi to ..HRU nelze spustit... a corrupted date... co s tím? marek_2080: pouzivej edit normalne treba pres winrar nebo ten tvuj commander a vloz to do PSP/GAME a melo by to fachat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ludyv
stáhnul jsem si tento program...je zabalenej v raru...kam a jak ho mám dostat do PSP??? Přes commandera? a do jaké složky v PSP?
DEKUJU :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts