ganyb Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 zdar lidi,koupil jsem si PSP/3000 SLIM a mam tam ofiko FW 4.20 a potreboval bych tam naladovat FW který bude podporovat ISO hry.Vím,že u PSP/3000 to již jde,ale nevím kde hledat :cry:.....všechno prohlížím a mám v tom akorát guláš. Poraďte prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak to si myslíš špatně....PSP 3000 zatím nejde flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 nejde ... na PSP 3k žádnej CFW není ..lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ganyb
zdar lidi,koupil jsem si PSP/3000 SLIM a mam tam ofiko FW 4.20 a potreboval bych tam naladovat FW který bude podporovat ISO hry.Vím,že u PSP/3000 to již jde,ale nevím kde hledat :cry:.....všechno prohlížím a mám v tom akorát guláš.
Poraďte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts