kucis Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Jsem si všiml, že ve hrách se někdy špatně vykreslí pozadní grafika. Nejvíc jsem to pocítil u GTA IV, ale třeba dělá mito i u nového bonda. Čím to je, někde jsme četl, že to je tím, že je ta hra pálená, ale to se mi nějak nezdá, díky za odpovědi.
0 xDante1986 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 v podstatě jo záleží jak máš xko flashnuté, jak máš vypáleno...tento problém odpadal u lidí s HDD
0 kucis Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 v podstatě jo záleží jak máš xko flashnuté, jak máš vypáleno...tento problém odpadal u lidí s HDD No flash mám z obchodu, DVD vypaluju 2,4x a pečuju o ně, jak to jen jde.
0 xDante1986 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 záleží i na značce...teď jsem zkoušel pálit na gigamastery a otřes.. máš HDD?
0 kucis Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 záleží i na značce...teď jsem zkoušel pálit na gigamastery a otřes.. máš HDD? No já jedinně na Verbatim, hadr plánáju do budoucna.
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 24, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Kup hdd a mas po starostech , s novym updatem se daji hry nahrat na nej , takze je to rychlejsi...
0 Ji2 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Predevsim je dulezita kombinace firmware + drive - opozdene renderovani se citelne projevuje velmi casto u uzivatelu s BenQ + iXtreme 1.4. Tento problem se tyka i dalsich hernich aspektu (kdysi jsem zde postoval srovnani doby nahravani paleneho a orig. DVD tusim u Samsungu a BenQ - Samsung nacital obe dve stejne rychle, BenQ backup s asi pulminutovym zpozdenim). Nizka kvalita media - pripadne vypaleneho obrazu - se podepise spis na cetnosti DDE, ci framerate issues. Krom nekolika malo her by tento problem nemel byt natolik frustrujici, aby se o nem muselo psat. A ke GTA IV - faktem je, ze HDD usnadni spoustu problemu s texturama, ale nevyresi je, problem totiz vezi v enginu (viz. Mirrors Edge - zkuste nekolikrat restartovat Time Trial, ci spustit hru, uvidite, jak i po instalaci na disk, blbnou textury a nekdy trva cele sekundy, nez se spravne vykresli - klimatizace, vetraky atd.) - kdo pamatuje Vice City a mizeni dopr. prostredku, sede bloky namisto domu atd., vi o cem mluvim. Hodne stesti!
0 kucis Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Predevsim je dulezita kombinace firmware + drive - opozdene renderovani se citelne projevuje velmi casto u uzivatelu s BenQ + iXtreme 1.4.Tento problem se tyka i dalsich hernich aspektu (kdysi jsem zde postoval srovnani doby nahravani paleneho a orig. DVD tusim u Samsungu a BenQ - Samsung nacital obe dve stejne rychle, BenQ backup s asi pulminutovym zpozdenim). Nizka kvalita media - pripadne vypaleneho obrazu - se podepise spis na cetnosti DDE, ci framerate issues. Krom nekolika malo her by tento problem nemel byt natolik frustrujici, aby se o nem muselo psat. A ke GTA IV - faktem je, ze HDD usnadni spoustu problemu s texturama, ale nevyresi je, problem totiz vezi v enginu (viz. Mirrors Edge - zkuste nekolikrat restartovat Time Trial, ci spustit hru, uvidite, jak i po instalaci na disk, blbnou textury a nekdy trva cele sekundy, nez se spravne vykresli - klimatizace, vetraky atd.) - kdo pamatuje Vice City a mizeni dopr. prostredku, sede bloky namisto domu atd., vi o cem mluvim. Hodne stesti! Nevím, jakou mám mechaniku, co se týče media, tak se snažím, aby to bylo co nejkvalitnějšíi, ale člověk nikdy neví. :cheesygrin: U mirror edge jsem si toho taky všiml, no bohužel. Uvažuju sehnat si originálku a potom pálenku a porovnat renderování. No a u GTA to byl věčný problém.
0 Ji2 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Problem, ktery nici hratelnost se tyka snad jen GTA IV a Midnight Club: LA (ostatni, flashlou mechanikou zpusobene obtize se omezuji obvykle na delsi loading time - Assassins Creed, skubani a framerate issues v in-game videos - napr. Pure, Bioshock ci horsi kompatibilitu palenych konverzi Xbox 1 games). Pokud si GTA IV nainstalujes na disk, stejne nakonec uviznes v chybovem enginu a nejake to opozdene vyobrazeni te stejne nemine. Ja doporucuji instalovat hry, u nichz to vyzaduje situace (GTA IV, MC:LA, ci ty s castymi loading screens), ostatni sjizdet z palenych DVD a ten nepatrny zlomek opravdu hodnotnych kousku opatrit v originale. :)
0 kucis Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 Problem, ktery nici hratelnost se tyka snad jen GTA IV a Midnight Club: LA (ostatni, flashlou mechanikou zpusobene obtize se omezuji obvykle na delsi loading time - Assassins Creed, skubani a framerate issues v in-game videos - napr. Pure, Bioshock ci horsi kompatibilitu palenych konverzi Xbox 1 games).Pokud si GTA IV nainstalujes na disk, stejne nakonec uviznes v chybovem enginu a nejake to opozdene vyobrazeni te stejne nemine. Ja doporucuji instalovat hry, u nichz to vyzaduje situace (GTA IV, MC:LA, ci ty s castymi loading screens), ostatni sjizdet z palenych DVD a ten nepatrny zlomek opravdu hodnotnych kousku opatrit v originale. :) zajimave, pls LOCK
Otázka
kucis
Jsem si všiml, že ve hrách se někdy špatně vykreslí pozadní grafika. Nejvíc jsem to pocítil u GTA IV, ale třeba dělá mito i u nového bonda. Čím to je, někde jsme četl, že to je tím, že je ta hra pálená, ale to se mi nějak nezdá, díky za odpovědi.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts