Honza222 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Stala se mi takova vec chtel sem nahrat na youtube video nfs uc s hudbou od From First to Last a tohle mi to napsalo....Stalo se vam nekdy neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 JJ stalo, je to kuvli tomu ze MTV zazalovalo youtube. Reseni: Smaz hudbu (pomoci youtube) Pridej jejich (Maj tam na vyber samy hnusy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 JJ přesně tohle mi asi před 2týdny udělal youtube se všemi videi kde mám i jen třeba 15 sekund nějaké písničky. Takže smůla, prostě musíš to předělat a dát tam nějakou, která nemá autorská práva, nebo využít jejich nabídky, nejsou tam až tak extra hnusný věcí, je jich tam velká hromada a myslím, že si každý vybere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Celý Youtube jde do háje... v poslední době mě totálně dodělalo, když mi Youtube vyplivlo že jsem se kdysi registroval na Googlu a pamatovalo si to moje uživatelské jméno, které bylo úplně odlišné od toho na Youtube, jestli nechci oba weby "provázat"... pak si člověk nemá připadat sledovaný O_o Teď navíc tyhle věci s autorskými právy - všimnul jsem si že když je ve videu například od IGN.COM nějaký komerční song, vyběhne takový frame s tím co to je, že to není porušení autorských práv... ...a taky mě dostává jak se do videí cpou reklamy od Googlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Uz jsem.to.predelal.dal sem tam pisnicku od aidenu a vzali me to.sorry pisu na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mod_alesek Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jeste ze neposloucham nic komercniho...tedka sem rad za free tekno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jestli chcete muzete se mrknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Skoda zes to tocil kamerou/mobilem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Skoda zes to tocil kamerou/mobilem :D Co takhle kliknout prehrat ve vysoke kvalite? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nejsem blb mam automaticky Vysokou kvalitu, ale de o to cims to tocil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nejsem blb mam automaticky Vysokou kvalitu, ale de o to cims to tocil... Fotoaparatem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ono uz to neni jenom o hudbe, zkus tam naharat jakkykoli simpsonovi, proste Zakazana Autorska prava od FOX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ono uz to neni jenom o hudbe, zkus tam naharat jakkykoli simpsonovi, proste Zakazana Autorska prava od FOX Tak se zda ze nejsem sam komu to neslo ach jo ty stim nadelaj..... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mam úplně ten samý problém. Sám jsem si nahrál své vlastní video přes program fraps a doprovodná hudba šla rovnou ze hry a hlasitě moc nezněla byli slyšet více zvuky efektů než doprovodná hudba a nějaký k*k*t mě prásknul, že se mé video shoduje s nějakým jiným, což je úplná volovina dle mého názoru, ale podlen nich se shoduje?) Aha podle nich jsem to snad úplně zkopíroval a nahrál to po druhé úplně stejné video a identické to jsou jejich zvláštní názory. Fakt mě teda dost naštavli a zdá se, že už od této chvíle začínám ztrácet zájem na dále využívat jejich služby i ten svůj účet. To, abych se začal bát nahrávat i další videa (mé výtvory), které se mohli náhodu shodovat s nějakým jiným učtem co je tam nahrál. Tak co stím? Smazat to oznámené video? A je problém vyřešen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Mam úplně ten samý problém. Sám jsem si nahrál své vlastní video přes program fraps a doprovodná hudba šla rovnou ze hry a hlasitě moc nezněla byli slyšet více zvuky efektů než doprovodná hudba a nějaký k*k*t mě prásknul, že se mé video shoduje s nějakým jiným, což je úplná volovina dle mého názoru, ale podlen nich se shoduje?)Aha podle nich jsem to snad úplně zkopíroval a nahrál to po druhé úplně stejné video a identické to jsou jejich zvláštní názory. Fakt mě teda dost naštavli a zdá se, že už od této chvíle začínám ztrácet zájem na dále využívat jejich služby i ten svůj účet. To, abych se začal bát nahrávat i další videa (mé výtvory), které se mohli náhodu shodovat s nějakým jiným učtem co je tam nahrál. Tak co stím? Smazat to oznámené video? A je problém vyřešen? Potrebuji vedet co ti to presne napsalo prisel ti na email mail nebo tak neco?Hod foto takhle ti moc nemuzu pomoci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Potrebuji vedet co ti to presne napsalo prisel ti na email mail nebo tak neco?Hod foto takhle ti moc nemuzu pomoci... Ahoj honzo emailem mi přišlo toto je to v angličtině, tak to trochu přeložím: ENG: , may have content that is owned or licensed by UMG. No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information. Sincerely, - The YouTube Team V CZ: , Může mít obsah, který je ve vlastnictví nebo osoba oprávněná podle UMG. Není nutná žádná další akce z vaší strany, ale pokud máte zájem o učení, jak se tento vliv na vaše video, navštivte Obsah ID zápasy část svého účtu pro bližší informace. S pozdravem, - Na YouTube Team Tak nevím jaké to má následky jestli se více zaměří na můj účet a začnou mě postupně likvidovat nebo šlo o nějakou pomstu proti mě nevím, ale já mam podezření, že se mi někdo snaží pomstít tímto způsobem a moje dobrá videa se skvělou sledovaností začal takto poškozovat úmyslně. Vždyť je přece možné, aby každý takhle mohl podat stížnost proti nějakému videu a poslat to tomu teamu youtube kteří se už zařídí podle znesené stížnosti třeba, i kdyby se tam děli nějaké nekalé praktiky pak takové video by mělo být staženo ale bohužel není.A dobrá videa bez jakýho koliv násilý a jsou třeba vtipná, tak se to muže mnozím líbit, pak se najde nějaký dement co se snaží takové video úmyslně poškodit, a tak mě to celé poškodit, jak moje video, tak i můj účet, aby mu pomsta vyšla. Tak nevím co se takovým bl*** honí hlavou nejspíš závidí, ale je to pěkně krutý trend, jak si na někom vybít zlost a poškozovat druhé co začínají být úspěšní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Ahoj honzo emailem mi přišlo toto je to v angličtině, tak to trochu přeložím:ENG: , may have content that is owned or licensed by UMG. No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information. Sincerely, - The YouTube Team V CZ: , Může mít obsah, který je ve vlastnictví nebo osoba oprávněná podle UMG. Není nutná žádná další akce z vaší strany, ale pokud máte zájem o učení, jak se tento vliv na vaše video, navštivte Obsah ID zápasy část svého účtu pro bližší informace. S pozdravem, - Na YouTube Team Tak nevím jaké to má následky jestli se více zaměří na můj účet a začnou mě postupně likvidovat nebo šlo o nějakou pomstu proti mě nevím, ale já mam podezření, že se mi někdo snaží pomstít tímto způsobem a moje dobrá videa se skvělou sledovaností začal takto poškozovat úmyslně. Vždyť je přece možné, aby každý takhle mohl podat stížnost proti nějakému videu a poslat to tomu teamu youtube kteří se už zařídí podle znesené stížnosti třeba, i kdyby se tam děli nějaké nekalé praktiky pak takové video by mělo být staženo ale bohužel není.A dobrá videa bez jakýho koliv násilý a jsou třeba vtipná, tak se to muže mnozím líbit, pak se najde nějaký dement co se snaží takové video úmyslně poškodit, a tak mě to celé poškodit, jak moje video, tak i můj účet, aby mu pomsta vyšla. Tak nevím co se takovým bl*** honí hlavou nejspíš závidí, ale je to pěkně krutý trend, jak si na někom vybít zlost a poškozovat druhé co začínají být úspěšní. V tom textu primo vyplyva ze neni nutna zadna akce tudis nic nemusels delat me uz tahle volovina prisla asi 2x vdy sem jen pro jistotu nahradil zvukovou stopu....Treba youtube sama proveruje videa jestli sou zavadna nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 V tom textu primo vyplyva ze neni nutna zadna akce tudis nic nemusels delat me uz tahle volovina prisla asi 2x vdy sem jen pro jistotu nahradil zvukovou stopu....Treba youtube sama proveruje videa jestli sou zavadna nebo ne... Že by youtube komunita přišla na to až po 2 měsících, že se jednalo o pochybné video? Mě to přišlo, že se mě někdo snaží úmyslně poškodit.:? Kdyžtak se připoj jestli budeš moc na youtube za několik minut tam bude to video už po druhé publikováno se změnou zvukové stopy, tak doufám, že to bude už bez problému a stane se stejně úspěšným videem jako to první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tady nejde jen o YT komunitu. Ale primo lidi z YT to musi kontrolovat, nemaji na vyber. Bylo by na dlouho vysvetlovat tu, proc YT nemuze byt v rozporu s aut. pravy a proc musi byt plne legalni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 no mně dojebalo když sem asi 2hod kutil video s doty a pak asi 30-45min kutil jaká pisnička se tam bude hodit nakocec vyhráli sum 41 a ty svině na youtube my ten zvuk smazali takže ny youtube už nikdy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Hele mě to přijde jako diskriminace není to zvláštní, aby při hraní a následně hrála i doprovodná hudba přímo ze hry, a abych na ní ještě přímo vlastnil tzv. licenci jinak se to podle nich v tom rozdíly nedělají a netolerují jestli jsem tam vkládal hudbu nebo to hraje přímo ze hry. Fakt šaškárna jaké jsou ty dnešní absurdní zákony. Prostě člověk nemůže už vůbec nic, proto je to dle mého názoru všechno diskriminace a tím to všechno ztrácí určitý smysl jako ten internet. Pokud tam budou u všeho takové zákazy a odposlechy uživatelů atp. muže se stát, že za několik málo let muže být internet úplně nepoužitelný. To, aby se, pak člověk bal surfovat a navštěvovat i nějaké perverzní stránky a přitom byl sledován a hned by mohl porušovat zákon. Touhle cestou by internet mohl brzo skončit. Neboť by to za to riziko nikomu nestálo.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 no mně dojebalo když sem asi 2hod kutil video s doty a pak asi 30-45min kutil jaká pisnička se tam bude hodit nakocec vyhráli sum 41 a ty svině na youtube my ten zvuk smazali takže ny youtube už nikdy!!!! Svine ses ty. Nadavej alespon tomu, kdo za to muze - YT, resp. spol. Google to fakt neni - jsou to spolecnosti drzici autorska prava. Vis treba, ze kdyz si poustis videoklip, tak YT (Google) plati spolecnostem drzici aut. prava za kazde prehrati poplatek? .. srovnej si to v hlave a pak nadavej na spravnou stranu. Google by tam samozrejme nechaval nejradeji vse, jelikoz se ale jedna o fy obrovskych rozmeru, musi byt 100% legalni a kdyz tam upnes neco v rozporu s aut. pravy a jelikoz aut. spol. rvou, tak se nediv, ze to YT maze .. Nema prostredky na to, aby platil za KAZDE prehrati zvukove stopy obsahujici nejakou komercni pisnicku. Jestli chces, pouzivej cokoliv jineho, nikdo te nenuti pouzivat nejvetsi a nejkvalitnejsi - YT. Udelej si vlastni server a upuj tam treba warez.. Popovidame si, az na tebe bude podano trestni oznameni.. Zda to tam budes nechavat nebo to radeji mazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Víte co já nechápu, proč se mi při uploadu nějakého videa nenahraje celé video, které má přes 9 minut a upne se jenom 20 sekund co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.