Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Deska ASUS Striker Extreme


kvasimodo

Otázka

Chtel bych se Vas zeptat.Mam Intel Core 2 Duo 2.13 + Palit NVidia 8600 GTS + 4GB A Data DDR2 800+ na zakladni desce od Intelu.Chtel jsem pretaktovat processor a bohu zel na deskach od Intelu to neni mozne.Tak jsem pres Aukro vydrazil desku ASUS Striker Extreme.Tak jsem Intelackou desku prehodil za tu od ASUSU ,ale po spusteni PC mi zustala obrazovka cerna !!!Tak jsem prehodil jumper jestli nebylo neco spatne nastavene v BIOSU ale i po prehozeni jumperu je obrazovka stale cerna a byos se nezobrazuje. Nakonec jsem radeji dal do PC opet Intelackou desku ,abych se v tom moc nestoural ,kdyz tomu nerozumim.Ale k memu zdeseni PC zustava s cernou obrazovkou uz i s Intelackou deskou.Opet jsem se pokusil i na Intelacke desce prehodit jumper a take nic.Je mozne ,ze tim pokusem to rozebehnout na te desce od ASUSU ,ze jsem neco znicil ?Je mozne ,ze byla ta deska od ASUSU treba nastavena na nejake vysoke hodnoty a neco mi odpalila???

Jeste jedna vec,kdyz se to snazim rozebehnout na te desce od Intelu ,tak mi to trikrat pipne.V prirucce jsem se docetl,ze to signalizuje problem s pameti,ale kdyz se nemuzu dostat do BIOSu ,tak nevim co s tim udelat!?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu