zlatokop.zas Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Takže jelikož mi nikdo na chatbox neodepisuje rozhodl jsem se založit topic takže jsem plně rozhodnut pro Lcd mám tu pár tipu lcd do 8000kč s hdmi a konektorem pro PC jo a musi mit DVB-T 1)http://www.alza.cz/22-palcova-lcd-tv-samsung-le22a455-bila-white-d92212.htm 2)http://www.alza.cz/lcd-displej-s-tv-tunerem-lg-flatron-m2294d-pz-d102374.htm 3)http://www.alza.cz/19-lcd-tv-ecg-19dhd83-s-dvd-divx-prehravacem-16:9-850:1-300cd-m2-5ms-1440x900-analog-dvb-t-d104028.htm Jen možná: 4)http://www.alza.cz/lcd-televizor-ecg-lhd32dvbt-d90695.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisqle Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Idealni LCD ma co nejmensi odezvu, co nejvyssi kontrast. Bohuzel mas celkem omezeny rozpocet, takze musis vybrat kompromis jeste vuci cene - osobne bych bral ten prvni Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 hele vim ze mas sice rozpocet 8000 ale kdyz das navrch 1400 tak mas tady u nas v softcomu Samsunga T240HD,minulej tejden jsem si ho koupil a jelikoz mam mensi pokojicek tak je to parada 24",2x HDMI,vyst. na sluch.,SCART.DVB-T no proste parada.Jak jsem pripojil Xbox 360 a uvidel ten nadhernej obraz na ty televizi 1080p tak sem malem spadl ze zidle.Mimochodem ma Full HD,zadny HD ready.Rozhodne doporucuju si priplatit tech 1400 stoji to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Mám taky samsung, maximální spokojenost co se týká portů sis vybral full výbavu gratuluji. Aspoň nebudeš mít problém s propojením optiky do domácího kina, fandím aby ten výstup co leze z tv byl schopen přelousknout co ti pošle box z HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 sory za mensi OT ale nevim ke komu mluvis ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Johynso no mozna 10000 by se sehnat jeste dalo ale fakt max. 10000 halvní je co potřebuji hdmi(1x),DVB-T,Vga myslim(na připojení pc) na to mi zaleží a atky nechci mít neakou 19 chtel bych asi neco koelm 22 a vice dik huhla videl jsem tu u strejčka ma taky ale trochu menši vazl ovladač a na av 1 měl xbox na av 2 měl pc a pak normal programy jsem upe slintal XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 To uz je pouze na tobe kolik sezenes,kazdopadne tu T240HD fakt doporucuju takova vybava 24" za 9400 ! A ma to i dalkac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Nedělej kompromisy a sáhni po FullHD, na hry prostě nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já mam samsung T200HD ma rozliseni 1680 x 1050 odezva: nekde píšou 2 ms nekde 5 tak fakt nevim cena : 6000 kč což je dost levný za tuhle telku jinak je HD ready (2 hdmi vystupy) uhlopřička je jen 20 palců ma i přijem DVB-T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já mam samsung T200HD ma rozliseni 1680 x 1050 odezva: nekde píšou 2 ms nekde 5 tak fakt nevim cena : 6000 kč což je dost levný za tuhle telku jinak je HD ready (2 hdmi vystupy) uhlopřička je jen 20 palců ma i přijem DVB-T Ted jsem se na nej koukal je fakt pknej To Piggy:Tak porad jakou napis priklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já mám T260HD, ale jak tu psal Johnysko, tak ta T240HD za těch 9400,- je super volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Nedělej kompromisy a sáhni po FullHD, na hry prostě nejlepší. O full HD podle mne ani tak nejde, já bych radil ruce pryč od TN panelů, radši PVA/MVA. Raději tedy levnější LCD tv 1360x768 (která nebude TN), než monitor s vyšším rozlišením a TN technologií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 samsung 32" za 10.199,- vc dph http://www.megaobchod.cz/audio-video/samsung-le32a436-837336.html ....3x hdmi dvb-t, ....nevim ale rozhodne bych nekupoval telku za 9000 aby to bylo jen 22" ci 24"...tohodle samsunga ma kamos a xko na nem naprosta spokojenost...a full hd podle me ani nema smysl kupovat pro takhle male uhlopricky...malo kdo to pozna..a to leda pri detalnim zkoumani...pri hrani hry si toho vubec nevsimnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 hele taky jsem se bal toho TN panelu ale jak vsichni nadavaj tak to neni vubec pravda je to naprosta parada a ty TNka uz jsou na tom dost dobre.Kazdopadne Full HD potom uz je tusim pripraveny na Blu-ray technologii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 samsung 32" za 10.199,- vc dph http://www.megaobchod.cz/audio-video/samsung-le32a436-837336.html ....3x hdmi dvb-t, ....nevim ale rozhodne bych nekupoval telku za 9000 aby to bylo jen 22" ci 24"...tohodle samsunga ma kamos a xko na nem naprosta spokojenost...a full hd podle me ani nema smysl kupovat pro takhle male uhlopricky...malo kdo to pozna..a to leda pri detalnim zkoumani...pri hrani hry si toho vubec nevsimnes... Není doba odezvy 8 moc? jinak pěkny desing a technologie ta se mi fakt líbí ale co ta doba odezvy 8?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 jak rikam kup si tu T240HD a urcite neprohloupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Není doba odezvy 8 moc? jinak pěkny desing a technologie ta se mi fakt líbí ale co ta doba odezvy 8?? odezva neni uplne vse...jsou telky ktery maj odezvu 2ms ale pritom jsou na tom hur nez ty co maj 5ms...jak jsem rikal tuhle ma kamos a xbox na ni slape paradne....ja ji taky planuju koupit....3x hdmi je pro me nutnost...jedno pro xbox jedno pro pc a treti pro pripadny dalsi zarizeni....ale co nema je VGA ci dvi vstup...ale existuji kabel hdmi-dvi takze bych v tom problem nevidel pokud nema tvuj pc hdmi vystup a tak v poho ma to i VGA vstup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 odezva neni uplne vse...jsou telky ktery maj odezvu 2ms ale pritom jsou na tom hur nez ty co maj 5ms...jak jsem rikal tuhle ma kamos a xbox na ni slape paradne....ja ji taky planuju koupit....3x hdmi je pro me nutnost...jedno pro xbox jedno pro pc a treti pro pripadny dalsi zarizeni....ale co nema je VGA ci dvi vstup...ale existuji kabel hdmi-dvi takze bych v tom problem nevidel pokud nema tvuj pc hdmi vystup Prav ze muj pc hdmi vstup nema pouze Vga takze to budu muset delat pres vga a xboxe na hdmi To johnysko:Když on má jen 20palců to není moc :( ale uvidim připadně kde máte prodejnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 to neni dvacet palcu to je 24 palcu je to obsazene vyrobcem i v tom nazvu T240HD,prodejna http://www.softcom.cz/produkt/samsung-mt-lcd-24-t240hd-tuner-tco03-dvihdmiscart-black-5ms-100001/?flist=1 ps: uhlopricka je presne 61 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 to neni dvacet palcu to je 24 palcu je to obsazene vyrobcem i v tom nazvu T240HD,prodejna http://www.softcom.cz/produkt/samsung-mt-lcd-24-t240hd-tuner-tco03-dvihdmiscart-black-5ms-100001/?flist=1ps: uhlopricka je presne 61 cm Krasa díky moc jsem rozhodnut beru Ten samsung T240HD,doufam ze jste poradily dobře asi po vánocích si pro to pujdu a budu doufat ze tochu aspon malinko slevi Díky moc všem LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 rozhodne,ja sam sem si nebyl jistej jak to je s tema pozorovacima uhlama atd vsichni rikali jak je TN na hovno ale jsem mile prekvapen a xbox na tom vypada fakt uchvatne,lepsi grafiku si v zivote nevidel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 rozhodne,ja sam sem si nebyl jistej jak to je s tema pozorovacima uhlama atd vsichni rikali jak je TN na hovno ale jsem mile prekvapen a xbox na tom vypada fakt uchvatne,lepsi grafiku si v zivote nevidel :D Díky ti kámo budu ti věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Jednoznacne doporucuji SAMSUNG! At uz ten prvni z Tvehzo vyberu nebo ten druhy co Ti tady kolega nabizi!!! Mam take Samsunga, take bilou a je nadherna!!! Jo a jen tak mimochodem: Proc asi ty stojany s xboxama jedou na SAMSUNGU?! Protoze SAMSUNG je no.1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Jednoznacne doporucuji SAMSUNG! At uz ten prvni z Tvehzo vyberu nebo ten druhy co Ti tady kolega nabizi!!!Mam take Samsunga, take bilou a je nadherna!!! Jo a jen tak mimochodem: Proc asi ty stojany s xboxama jedou na SAMSUNGU?! Protoze SAMSUNG je no.1 :) Oktakze samsung t240hd pomatuji si to tak johynsko kdyztak te jeste zkntaktuji az to pujdu kupovat a díky všem i tobe petrsweter uff ja uz se tak tesim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 dneska jsem byl u kamose v elektre a nic pod 32" bych nekoupil....to je hrozny jak je to male :) jo dobre pokud to budu mit jako monitor a budu an tom hrat ze vzdalenosti 30-40 cm okej mozna...ale jinak nikdy nikdy nikdy :))...mi aj ta 32 samsung co chci kupovat za tech 10k pripadala malinka potom co jsem se otocil na plazmu 50" samsung...ooo jak uchvatneee :)) nakych 22 ci 24 muzou jit nekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.