ganyb Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zdar chlapi, dá se nějak snadno poznat PSP s touto základovkou v3? Mam PSP/2000 SLIM a při koupi tam byl FW 4.01.Svědčí to něco o tom? Vím že existují prg co to zjistí,ale nemám samosebou CFW,takže to takhle nezjistím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zajdes za flasherem a ten to zkusi flashnout... nejjednodussi varianta pokud mas nove psp tak je nejlepsi co nejdriv za nim zajit, protoze mas 10 dnu na vraceni zbozi a oni ti musi dat prachy zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 no uz jen ze tam je FW 4.01 by si se mel bat protoze vetsinou fw nad 3.95 flashnout nejdou ale jinak to zistis jeste pismenkem na orig krabici myslim ze to by pismenko G .tohle tema se na foru resilo a resi uz moc krat tak si tady na foru pohledej a stoprocentne najdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ganyb Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 no uz jen ze tam je FW 4.01 by si se mel bat protoze vetsinou fw nad 3.95 flashnout nejdou ale jinak to zistis jeste pismenkem na orig krabici myslim ze to by pismenko G .tohle tema se na foru resilo a resi uz moc krat tak si tady na foru pohledej a stoprocentne najdes no,je tam a velký G :wohow:...tak jsem nahranej.Nejdřív jsem koupil PSP/3k to jsem vrátil a tahle 2k je asi ten stejnej šmejd! Že Já pitomec před rokem prodal 1k s CFW:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nemusis byt... ja sice vim ze vseci co maji G maji pry neflashnutelne psp, ale ja sem uz flashoval psp ktere melo G a slo predelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 tak ho zkus vratit pokud to pujde a vyber si zde na foru tady si urcite vyberes uz i flahle (zmackni pls u miho prispevku thanx dik xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nemusis byt... ja sice vim ze vseci co maji G maji pry neflashnutelne psp, ale ja sem uz flashoval psp ktere melo G a slo predelat Hmm, to ale nemelo 4.01, ale 3.95.. s G muze byt ze 30% 3.95 a ze 70% 4.01... 3.95 flashnout jde, 4.01 ne.. :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ganyb Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 for je v tom,ze jsem to koupil v Electroworldu,tam me asi poslou do haje.Tak nevim jestli cekat na prolomeni TA-088v3. Vcera vysla zprava od Dark Alexe,ze prolomeni v3 je na spadnuti,pry rozlustili nejakej kod....snad to neni FAKE ...viz odkaz http://pspslimhacks.com/ta-088v3-partially-hacked/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 vše k flashi PSP (i jak poznat neflashnutelné PSP) najdeš zde http://console-forum.net/showthread.php?p=195734#post195734 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ganyb
zdar chlapi, dá se nějak snadno poznat PSP s touto základovkou v3? Mam PSP/2000 SLIM a při koupi tam byl FW 4.01.Svědčí to něco o tom? Vím že existují prg co to zjistí,ale nemám samosebou CFW,takže to takhle nezjistím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts